Eric Boerhout verlaat UN1EK

10-06-2020

Na bijna zeven jaar verbonden te zijn geweest aan UN1EK Onderwijs en Opvang en haar rechtsvoorgangers heeft Eric Boerhout aangegeven per 1 september 2020 te gaan stoppen als bestuursvoorzitter van UN1EK. Eric zal zijn carrière voortzetten als rector/bestuurder van het Ostrea Lyceum te Goes.

UN1EK wil Eric bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en de enorme bijdrage die hij heeft geleverd aan het ontstaan en de ontwikkeling van UN1EK. Mede dankzij zijn inzet is UN1EK landelijk trendsetter en voorbeeld op het terrein van de integratie van Opvang en Onderwijs.

Wij wensen hem veel succes toe met deze vervolgstap in zijn carrière.

De komende weken zal de raad van toezicht van UN1EK zich beraden op de ontstane situatie en u te zijner tijd laten weten hoe zij in de ontstane vacature gaat voorzien.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!