Nieuwe website online!

20-10-2020

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het bouwen en organiseren van de nieuwe website. Na veel werk en overleg kunnen we nu met trots zeggen dat onze UN1EKe website online is!

Waarom een nieuwe website? We hadden een aantal redenen: de uitstraling van de UN1EK website paste niet goed meer bij onze organisatie, het was een ingewikkeld platform om te onderhouden en de informatie was soms lastig te vinden.

Het gebruik van de nieuwe website zal in het begin misschien even wennen zijn, maar alle informatie die ook op de oude website stond is nu makkelijker te vinden. Om je toch een beetje op weg te helpen, hebben we een kleine handleiding gemaakt.
Klik hier voor de handleiding nieuwe website 

We willen het team van The MindOffice bedanken voor hun harde werk. Het was nog best een puzzel om de oude website in een nieuw jasje te steken, maar het is gelukt. We willen ook onze collega’s bedanken voor de tijd en moeite die zij erin hebben gestoken. Met elkaar is het gelukt om er een mooie, frisse en heldere website van te maken.

Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwe website, of mis je informatie, dan kun je dit aangeven via dit formulier.

Veel kijkplezier op de nieuwe UN1EK website!


Deel deze pagina:

Agenda

Wat is er allemaal te doen

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!