Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

NATUURSPECIALIST BSO IKC VAN KAMPEN

Direct sollicteren

Per direct

8-10 uur per week

IKC VanKampen is per direct op zoek naar een enthousiaste Natuurspecialist voor 8-10 uur per week voor de BSO. Je werkt op woensdag en/of vrijdag van 14 uur tot 18.30 uur (overleg altijd mogelijk).

Wat verwachten wij van jou?

We zoeken een medewerker die we kunnen inzetten vanuit een specifiek talent. Daarom zijn we op zoek naar iemand die met ervaring in het geven van Natuurlessen. Wij verwachten dat je jouw groene ervaringen kan omzetten in het organiseren van leuke activiteiten voor onze kinderen.

Werkzaamheden
Om 14 uur start je met de collega’s van de BSO met een gezamenlijke dagstart. Om 14.15 uur haal je samen met je collega’s de kinderen op van school. Gezamenlijk lopen jullie naar onze BSO op de Paterstraat of aan de Curacaolaan. Na een kort eet-en drink moment voor de kinderen start jij met je zelfbedachte natuur activiteit. Hierbij creëer je ruimte voor kinderen om zelf op onderzoek uit te gaan. Vanaf 17 uur worden langzaam alle kinderen opgehaald door hun ouders. Tussen 18 uur en 18.30 uur ruim je de buitenruimte en de BSO weer op.

Jouw profiel

  • Je kunt leuke activiteiten bedenken voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en deze activiteiten uitvoeren op een leerzame en veilige manier
  • Je kunt ouders informeren over de ontwikkelingen van hun kind(eren)
  • Je kunt samenwerken met andere specialisten en pedagogische medewerkers
  • Je hebt een relevant diploma die volstaat om op de BSO te mogen werken, zie ook https://opstoom.nl/wp-content/uploads/2016/10/LIJST-opleidingen-pedagogisch-medewerker.pdf 

Wat bieden wij?

IKC VanKampen is een un1ek IKC met een organisatiemodel dat je nergens anders tegen zult komen. 5-gelijke dagen, personele inzet op basis van expertise, clusteronderwijs, flexibele vakanties, gepersonaliseerd leren, doorgaande leer- en ontwikkelingslijnen, methodeloos werken in de bovenbouw en leerlingen volgen i.p.v. becijferen. We zoeken geen ‘standaard’ medewerkers. We zoeken collega’s die het uiterste uit hun werk willen halen, samenwerken als een voorwaarde zien voor kwalitatieve goede opvang en goed onderwijs. Medewerkers die plezier halen uit het doorvoeren van innovaties die goed zijn voor kinderen. Voor uitgebreide informatie over onze manier van werken verwijs ik je door naar het visiedocument en de animatiefilm op de website www.ikcvankampen.nl.  

Wij bieden jou:

  • Goede begeleiding;
  • Een IKC met een uniek leerconcept;
  • Een contract voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd) met salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle Clausing, d.clausing@ikcvankampen.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!

Liever eerst een dagje meelopen? Je bent van harte welkom, mail naar d.clausing@ikcvankampen.nlSollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dat een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Onze filosofie en strategische lijnen

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent – dat is de kern van onze sturingsfilosofie.

Onze strategische lijnen zijn het resultaat van de waardevolle gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd over de uitdagingen die we zien, over wat we echt belangrijk vinden en wat we dan samen te doen hebben: 

1. IKC-ontwikkeling, gelijke kansen en samenwerking
2. Samenwerken in de wijk / samen sterk voor onze kinderen
3. Professionele groei en kennisdeling
4. Aantrekkelijk werkgeverschap

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling HRM, wij helpen je graag verder!