Naomi Lammerts van Bueren

Gastouder bij Groot in Klein

“Via het Gastouderbureau Groot in Klein bied ik een tweede thuis voor kinderen!”

"Ik was op zoek naar een relaxte sfeer, persoonlijke aandacht en zelfstandigheid. Dit vond ik bij Groot in Klein. Eerst als vraagouder en vervolgens als gastouder."

Thuis
Naomi kwam voor de opvang van haar oudste zoontje bij het gastouderbureau Groot in Klein van UN1EK terecht. Dit sprak haar zo aan, dat ze een opleiding tot gastouder is gaan volgen. Nadat ze met haar gezin hun nieuwe huis betrokken, startte ze als gastouder bij Groot in Klein. “Thuis zijn en thuis werken is een prettige combinatie. Ook het gevarieerde werk en de balans tussen werk en gezin doet mij goed.”
Daarnaast vindt Naomi het ook belangrijk om een vertrouwde en laagdrempelige band met de kinderen en hun ouders op te bouwen. “Ik vind het fijn een tweede thuis te zijn voor mijn gastouderkindjes. De kinderen mogen me altijd Omi noemen”, vertelt Naomi. De mensen die dicht bij haar staan, onder andere haar opvangkinderen, gebruiken deze koosnaam. 

Creativiteit
Naomi heeft grafische vormgeving, met als afstudeerrichting Art Design gedaan. Tijdens haar werk als gastouder, is dit goed terug te zien. “Kinderen kunnen zich bij mij thuis uiten door creatief bezig te zijn. Door de kinderen te leren kleien, schilderen en tekenen verbeterd hun motoriek en maken ze plezier”. 
Om zelf goed zicht te houden op de ontwikkeling van haar opvangkinderen, heeft Naomi een eigen ontworpen dagboekje. Hierin deelt ze, naast het persoonlijke contact, de ervaringen van haar kinderen met de ouders.

Persoonlijke begeleiding
“De aandacht vanuit GiK is enorm persoonlijk”, geeft Naomi aan. Als vraagouder, maar ook als gastouder wordt goed met je meegedacht. “Wat wil jij, wat past bij je?” Periodiek vinden er gesprekken plaats om te kijken hoe het gaat. Als er vragen tussendoor zijn, worden die vlot beantwoord. Ook bij onverwachte omstandigheden wordt er altijd naar een oplossing en mogelijkheden gezocht. Dit maakt dat Naomi het gastouderschap als gevarieerd en zonder stress ervaart. 

GiK staat open voor mogelijkheden om de opvang zo goed mogelijk bij de ouders en kinderen te laten aansluiten. Juist vanuit die benadering kun je er goed terecht met de vragen waar je als beginnende gastouder mee zit. ‘Aan welke eisen moet ik voldoen? Welk tarief hanteer ik? Hoe kies ik een goede ouder? Hoe regel ik het administratief? Wat zijn de eisen aan mijn huis?’ Met al deze vragen helpt GiK je heel gericht en praktisch verder. “GiK staat echt voor zijn gastouders en dat maakt het gastouderbureau van UN1EK anders dan andere bureaus”, zegt Naomi.

Deel deze pagina:

"Thuis zijn en thuis werken is een prettige combinatie. Ook het gevarieerde werk en de balans tussen werk en gezin doet mij goed. Via Groot in Klein bied ik een tweede thuis voor kinderen!”
- Naomi Lammerts van Bueren (Gastouderbureau Groot in Klein)

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!