Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

MEDEWERKER OPVANG IKC ICHTHUS

Direct sollicteren

aantal uren in overleg

IKC Ichthus is een goed lopend kindcentrum in de Steendijkpolder in Maassluis. Qua opvang zijn we het grootst in Maassluis. Ouders geven ons terug dat ze zich welkom voelen, dat het goed is georganiseerd en dat de kinderen worden ‘gezien’. Medewerkers zijn tevreden en wie op Ichthus komt werken wil er meestal blijven.

Wil jij doorgroeien;

· Vanuit je huidige functie naar pedagogisch medewerker

· Vanuit je huidige functie als pedagogisch medewerker

Dan is werken en ontwikkelen op IKC Ichthus iets voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

Omdat binnen ons kindcentrum de werksoorten HEDO en BSO groeien, gaan we uitbreiden. Hiervoor zoeken we gekwalificeerd personeel of bekwaam personeel dat zich wil kwalificeren. Werken op een vaste groep of flexibel werken is beide mogelijk.

Wat verwachten wij van onze medewerkers:

  • Enthousiasme
  • Flexibiliteit en creativiteit in denken en doen
  • Dat je, naast inzet op verzorging voor de kinderen, ook kansen ziet in hun eigen unieke ontwikkeling en een programma neer weet te zetten
  • Een open houding en de motivatie om je eigen persoonlijke ontwikkeling door te maken

Wat bieden wij?

Wat bieden wij:

  • Marktconform salaris, maar anders dan op andere locaties meer tijd (naast de kindgebonden uren) voor een gedegen voorbereiding en oudercontacten
  • (Uitzicht op) een vast contract
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het IKC (binnen de opvang, combinatie met onderwijs)
  • Ingroeimogelijkheden als je wel bekwaam bent, maar niet bevoegd (3F taaltoets, verkorte opleidingen, EVC trajecten)
  • Voorrang bij onze eigen opvang (HEDO/BSO)

Deel deze pagina:

Ben je enthousiast, wil je solliciteren of meer informatie voordat je solliciteert?
Neem gerust contact op met de teamleider onderwijs (Els Berkeveld) op 06-30076110 of de IKC directeur (Misja van Herp) op 06-21506645.
We bieden altijd de kans om een dag mee te komen lopen om sfeer te proeven en de collega’s en ouders te spreken.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ichthus

Bij IKC Ichthus verzorgen we het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 in een doorgaande lijn. Zoek je een veilige omgeving voor jouw baby, dreumes of peuter in de dagopvang, dan vind je die op deze locatie. Het pedagogisch klimaat is erop gericht dat alle kinderen binnen het IKC zich als een vis in het water voelen, kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Een ondersteuningsteam dat bestaat uit deskundigen adviseert de medewerkers om de beste zorg te kunnen geven aan kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. We maken gebruik van een continurooster, waarbij de kinderen na de lunch buiten gaan spelen. Is jouw kind actief en sportief? Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we pauzesport aan de kinderen die dit leuk vinden. 
 
De kinderen bij IKC Ichthus krijgen vanaf groep 1 Engelse les om het internationale bewustzijn te bevorderen. De leerlingen krijgen ook twee keer per jaar technieklessen en IKC Ichthus maakt gebruik van het Cultuurmenu van Maassluis. Verder organiseren we regelmatig naschoolse activiteiten op divers gebied.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!