Locaties langer gesloten

18-01-2021

Zondag 17 januari 2021 heeft het kabinet, op basis van het OMT-advies, besloten dat de basisscholen en de kinderopvang tot in ieder geval 8 februari 2021 gesloten blijven. Ondanks een dalend aantal besmettingen blijft de situatie zorgelijk. Bovendien zijn er te veel onzekerheden en vragen rondom de nieuwe varianten van het virus om een veilige heropening te kunnen garanderen. Een teleurstelling voor ons allemaal, voor onze locaties, voor de kinderen en voor u als ouders en verzorgers. Maar de veiligheid van de kinderen en onze medewerkers blijft de allerhoogste prioriteit.

Wij blijven in de tussentijd wel noodopvang bieden. Wilt u hier alsnog gebruik van maken en bent u en/of uw partner werkzaam in een cruciaal beroep en kunt u de opvang echt niet zelf regelen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de directeur of manager van uw eigen locatie om dit af te stemmen.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!