Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 5 T/M 8 IKC DE KINDERTUIN

Direct sollicteren

Per direct

0,6-1,0 fte

Vanwege de groei van ons IKC, zoekt IKC De Kindertuin in Maassluis per direct een leerkracht voor groep 5 t/m 8 voor 3 tot 5 dagen per week. Kom jij met ons samenwerken?

Wat verwachten wij van jou?

Waar kom je te werken?
IKC De Kindertuin bevindt zich in een nieuwe wijk in Maassluis, Sluispolder. Het IKC is 4 jaar oud en volgend jaar vieren we ons lustrum. Het is een mooi en nieuw gebouw: in de zomer is het er lekker koel en in de winter lekker warm. Ook hebben we een geweldig natuurplein waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken.

Ons doel is om alle leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen door ze doelmatig meer bewust te maken van hun leerproces. We zien hierdoor grote veranderingen bij onze leerlingen. Daarnaast hebben we ook veel ondersteunende diensten in huis, denk aan logopedie, fysiotherapie, orthopedagoge (per 1 sept), instructiecoach en twee zeer ervaren intern begeleiders, maar ook specialistische leeshulp en onderwijsassistenten om zoveel mogelijk aan de hiaten te werken van de kinderen. Dit helpt jou om niet alleen te groeien in je vak, je krijgt ook echt het gevoel dat we het samen doen.

Ook werkt ons team goed samen om het onderwijs vorm te geven, waarin er veel ruimte is voor jou om initiatief te nemen en mee te denken in onderwijskundige vernieuwingen. Daarnaast is er veel ruimte voor gezelligheid – ook na schooltijd.

Quotes van jouw potentiële collega’s: Juliette, leerkracht groep 8: “Ik krijg hier de kans om mee te denken in onderwijsvernieuwingen”, Angelique, leerkracht groep 2: “de visie zijn we samen aan het uitwerken” en Emilie, leerkracht groep 4: “ik krijg hier veel extra ondersteuning”.

Dus ben jij de leerkracht die:

 • Iets wil geven: de leerlingen plezier wil geven door ze op weg te helpen naar hun leerdoelen;
 • Iets wil halen: graag met plezier wil groeien in het mooiste beroep;
 • In een jong en dynamisch team wil samenwerken;
 • De ruimte wil krijgen om zijn / haar steentje bij te dragen aan de ambitie van het IKC.
Solliciteer dan bij ons!

Wat bieden wij?

Dit bieden wij:

 • Een eigen buddy en een instructiecoach om je te helpen groeien;
 • Veel ondersteunende diensten, zodat jij je volledig kunt richten op de leerlingen en de lessen;
 • Ruimte om door te groeien naar een specialisme;
 • De mogelijkheid om de eerste periode gedeeltelijk boventallig mee te draaien, zodat je goed ingewerkt kunt worden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness en een fietsplan;
 • Een prettige werkplek in een nieuw gebouw met de nieuwste apparatuur;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO.

Deel deze pagina:

Wil je meer weten?  Je kunt dan contact opnemen met de directeur, Peter-Paul le Conge Kleyn op 010-5928880 of mailen naar pp.kleyn@ikcdekindertuin.nl 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Kindertuin

IKC De Kindertuin is een plek waar jouw kind kan groeien. Groeien en uniek zijn staat centraal op deze onderwijslocatie, waar we dagopvang, peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar aanbieden. IKC De Kindertuin bevindt zich in een nieuwe wijk in Maassluis; Sluispolder. IKC De Kindertuin biedt onderwijs en kinderopvang.  We zijn gevestigd in een prachtig nieuw gebouw, midden in een wijk met nieuwbouw- en authentieke woningen. In onze belevingsspeeltuin kunnen kinderen heerlijk ravotten, spelen en ontdekken. Binnen hebben we gekozen voor rustige kleuren in de groepsruimten en door het bieden van een duidelijke dagstructuur en leeftijdgerichte activiteiten, voelen kinderen zich snel thuis.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!