Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 5 IKC DE KINDERTUIN

Direct sollicteren

Per 1 januari 2023

0,4-0,6 fte

IKC de Kindertuin in Maassluis zoekt per 1 januari 2023 een leerkracht voor groep 5 voor 2 tot 3 dagen per week, bij voorkeur op de maandag en dinsdag.

Ons IKC-team bestaat uit zo’n 40 praktische idealisten die elke dag weer nieuwe dingen mogelijk maken. We werken samen aan het realiseren van onze idealen. Wil jij met ons samenwerken?

Wat verwachten wij van jou?

Waar kom je te werken?
IKC De Kindertuin bevindt zich in een nieuwe wijk in Maassluis, Sluispolder. Wij bieden onderwijs en opvang en zijn gevestigd in een prachtig nieuw gebouw. Als IKC omarmen we de diversiteit van de maatschappij en de wijk waarin wij ons bevinden. Zo brengen wij leerlingen van verschillende culturele achtergronden samen en leren we ze optimisme, waardering, doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en zorgzaamheid.

Ons onderwijs bieden we aan in een liefdevolle omgeving waar de kinderen gezien worden en waar ze de ruimte krijgen om aan hun talenten te werken. Ons doel is om alle leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen door ze eigenaarschap te geven over hun leerproces en zoveel mogelijk ruimte te bieden aan het individuele kind.

Wat doen wij?
Op IKC De Kindertuin zijn we in de eerste plaats bezig om onze kinderen goed taal-, reken- en schrijfonderwijs te bieden, waarbij de leerlingen eigenaarschap krijgen over hun leerproces. De kinderen werken daarbij onder andere op hun eigen Chromebook.

Verder coachen en helpen we elkaar, zodat we elke dag leren en met elkaar groeien, waarbij er ook veel ruimte is voor gezelligheid. We zijn een vrolijk en warm team.

Ben jij de leerkracht die:

  • Iets wil geven: de leerlingen plezier wil geven door ze op weg te helpen naar hun leerdoelen;
  • Iets wil halen: graag met plezier wil groeien in het mooiste beroep;
  • In een jong en dynamisch team wil samenwerken;
  • Gelooft in vindingrijkheid, duurzaamheid, optimisme;
  • Eigenzinnig is;
  • Uitgedaagd wil worden;
  • De ruimte wil krijgen om zijn / haar steentje bij te dragen aan de ambitie van het IKC.
Solliciteer dan bij ons!

Wat bieden wij?

Wat krijg je?

  • Je krijgt een eigen maatje en een coach om je goed op weg te helpen.
  • Bij voorkeur zoeken we iemand voor de maandag en de dinsdag. Wil je drie dagen werken? Dan is dat ook mogelijk en kun je op een andere dag samen met je duo de groep lesgeven: betere overdracht en meer samenwerken om de kinderen nog beter te helpen!
  • Salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO PO.

Deel deze pagina:

Wil je meer weten?  Je kunt dan contact opnemen met de directeur, Peter-Paul le Conge Kleyn op 010-5928880 of mailen naar pp.kleyn@ikcdekindertuin.nl 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Kindertuin

IKC De Kindertuin is een plek waar jouw kind kan groeien. Groeien en uniek zijn staat centraal op deze onderwijslocatie, waar we dagopvang, peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar aanbieden. IKC De Kindertuin bevindt zich in een nieuwe wijk in Maassluis; Sluispolder. IKC De Kindertuin biedt onderwijs en kinderopvang.  We zijn gevestigd in een prachtig nieuw gebouw, midden in een wijk met nieuwbouw- en authentieke woningen. In onze belevingsspeeltuin kunnen kinderen heerlijk ravotten, spelen en ontdekken. Binnen hebben we gekozen voor rustige kleuren in de groepsruimten en door het bieden van een duidelijke dagstructuur en leeftijdgerichte activiteiten, voelen kinderen zich snel thuis.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!