Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 1/2 IKC BAVINCK

Direct sollicteren

Per 6 maart 2023

0,6-1,0 fte

IKC De Bavinck is per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2 voor minimaal 0,6 fte (meer uren is mogelijk), werkdagen in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken iemand die:

 • Samenwerking belangrijk vindt en daar graag aan bijdraagt;
 • Het verschil wil maken voor kinderen die soms wat extra’s nodig hebben;
 • Gelooft in een inclusievere gedachte en hier voor wil gaan;
 • Affiniteit heeft met kinderen in de leeftijd van groep 3;
 • Een vriendelijk gezicht is voor kinderen en ouders;
 • Uiteraard beschikt over een diploma voor leerkracht primair onderwijs,of bezig is met een afrondende PABO-stage.

Wat bieden wij?

Wil jij werken in een prachtig modern kindcentrum? Gaat jouw hart sneller kloppen van goed onderwijs en verdere IKC vorming in een betrokken en toegewijd team? In een nieuw, kleurrijk gebouw, met grote buitenruimte? Heb je feeling met en drive voor kinderen en ouders die uit allerlei wijken van Vlaardingen ons weten te vinden? Dan zijn wij op zoek naar JOU!
Op IKC De Bavinck ontdekken kinderen dat de wereld vol avontuur is! Alle kinderen van 2 tot 13 jaar zijn welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. We doen er alles aan om kinderen in hun eigen omgeving onderwijs te bieden dat aansluit bij wat zij nodig. Daarbij zoeken we samenwerking met collega’s, ouders en specialisten. Ons profiel is Groen en Gezond. 

Wij bieden jou:

 • Ervaren en behulpzame collega’s;
 • Een mooi en goed toegerust pand;
 • Vrolijke kinderen en behulpzame medewerkers en ouders;
 • Een fijne en goed werkende werkplek;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao primair onderwijs.

Deel deze pagina:

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team wil versterken. Alles is bespreekbaar. Werkdagen af te stemmen in overleg met de directie. Heb je interesse? 
Reageer dan z.s.m. via het sollicitatieformulier!
Ook kun je contact opnemen met de directeur, Anita van Dam, via a.vandam@ikcdebavinck.nl 

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van IKC De 
Bavinck. Hier kun je ook goed lezen waar we qua visie en missie voor staan en dat we werken vanuit het gedachtegoed van o.a. John Hattie en Leren Zichtbaar maken.  
Reageer snel! We kijken naar je uit!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Bavinck

Vanuit een christelijke levensvisie biedt IKC De Bavinck in een doorgaande ontwikkel- en leerlijn opvang en onderwijs aan voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Binnen de school spelen de kernwaarden respect, openheid, gastvrijheid en acceptatie een belangrijke rol.
 
Kies jij als ouder voor een groene leefomgeving, gezond eten en een bewuste omgang met het milieu? Bij IKC De Bavinck ondersteunen we die leefwijze met een duidelijk zichtbaar profiel Groen en Gezond. We vinden het belangrijk dat kinderen genoeg kunnen bewegen en gezond eten. Op dinsdag, woensdag en donderdag eten de kinderen groente of fruit in de klas en ook bij verjaardagen en uitjes bieden we de kinderen groenten en fruit aan. Daarnaast besteden we veel aandacht aan groen, het milieu en bewegen. Zo maken we het schoolplein steeds groener om de fantasie van jouw kind te prikkelen, hen meer te laten bewegen en ze meer te leren over de natuur. IKC De Bavinck beschikt verder over een activiteitencommissie die helpt bij de organisatie van verschillende evenementen en een Kinderraad waarbij vertegenwoordigers uit groep 6,7 en 8 meedenken en -praten over het beleid op school.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!