Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

LEERKRACHT ONDERBOUW IKC HET BALKON

Direct sollicteren

Per direct

0,6-1,0 fte

IKC Het Balkon is per direct op zoek naar een leerkracht voor groep 1-2. Het betreft een functie voor 0,6-1,0 fte, werkdagen in overleg.
Je werkt in eerste instantie tot de zomervakantie op IKC Het Balkon, daarna kun je, in overleg, aan de slag bij een andere locatie van UN1EK.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent voor de leerjaren 1 en 2 eindverantwoordelijk voor alle facetten van het onderwijs.

Ons streven is steeds meer vorm te geven aan het kindgericht aanbod.
Uitgangspunt hierbij is de eigenheid van het kind, waarbij meer variëteit in leerroutes en werkvormen wordt geboden. Door telkens twee opeenvolgende leerjaren in een basisgroep (thuishaven) te combineren en aanbod in instructiegroepen (thuishaven, niveaugroep, jaargroep) per vak te organiseren, wordt meer tegemoet gekomen aan de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van de kinderen.
Op deze manier wordt er meer recht gedaan aan de diversiteit. Dit proces wordt ondersteund door ICT.

Wij vinden het belangrijk dat je oog hebt voor het individu en dat je een open houding hebt. Ook wederzijds respect en een goede relatie, waarin het kind zich gekend weet, vinden wij belangrijk.

Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je kunt zelfstandig werken en neemt je eigen verantwoordelijkheid
  • Je hebt reflecterend vermogen
  • Je kunt inzetten op een brede ontwikkeling bij de kinderen en hen eigenaarschap laten ontwikkelen
  • Je kunt de kinderen een onderzoekende houding aanleren
  • Je bent in het bezit van een PABO diploma (of je bent in de afrondende fase)

Wat bieden wij?

Op IKC Het Balkon werken we groepsdoorbroken en kindgericht vanuit onze thuishavens. Onze manier van lesgeven proberen we zo betekenisvol en rijk mogelijk te maken. Om dit te versterken zijn er regelmatig gastlessen of gaan we er op uit om te zien hoe dat wat we leren in de praktijk eruit ziet. 
Kinderen zijn eigenaar van hun eigen leerproces. Ze leren in een veilige omgeving op een respectvolle manier samenwerken, onderzoeken en flexibel te zijn. 
Ons motto is: “de wereld naar binnen en wij naar buiten.”

Je komt te werken in een warm en professioneel team ondersteund door een goede kwaliteitsstructuur. Samenwerken en elkaar ondersteunen is de dagelijkse praktijk.

Wij bieden je:

  • Een tijdelijk contract (bij goed functioneren kan dit snel omgezet worden naar een vast contract);
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO,L10;
  • Goede begeleiding vanuit het IKC.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anneke van den Beukel, directeur via avdbeukel@balkon-maassluis.nl  of Corinne de Bruijn via cdbruijn@balkon-maassluis.nl
Telefoon: 010-7421220

Nieuwsgierig? Kom gerust langs om te kijken bij onze thuishavens!

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Het Balkon

In Maassluis staat IKC Het Balkon; een locatie die zowel hele dagopvang en peuteropvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aanbiedt als onderwijs en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 jaar en ouder. Vanuit de dag- en peuteropvang is er een doorgaande lijn naar de basisschool. We werken binnen IKC Het Balkon met een continurooster, wat het gemeenschapsgevoel bij de kinderen versterkt (iedereen is gelijk) en de schooldag overzichtelijker maakt.
 
Vanaf groep 1 krijgt jouw kind op IKC Het Balkon op speelse wijze Engelse les. Daarna volgen we zijn of haar ontwikkeling en voegen we op basis van het niveau extra leeractiviteiten toe. Bij IKC Het Balkon is er verder sprake van binnen- en buitenschools leren. We zijn van mening dat school niet de enige plaats is waar kinderen kunnen leren.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!