Ben jij UN1EK?

... En zit je vol met initiatieven voor de ontwikkeling van kinderen?

LIO-MINOR LEERKRACHT BEWEGINGSONDERWIJS

Direct sollicteren

Per direct

0,5 of 0,8 fte

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (H)ALO student die beschikt over de toegangseisen voor een LIO-minor en die zichzelf verder wil ontwikkelen tot een zelfstandige vakleerkracht!
Ben jij twee dagen in de week beschikbaar voor deze LIO-minor? Dan bieden we je een mooie plek aan bij UN1EK!

Wat verwachten wij van jou?

Je zoekt uitdaging en je wilt echt iets betekenen voor de fysieke en mentale ontwikkeling van kinderen. Degene zijn die een veilige haven biedt en het verschil kan maken voor kinderen uit de wijk. Je wilt werken binnen een divers team: jonge mensen en mensen met meer levenservaring, die met elkaar gaan voor de leerlingen en zich graag willen ontwikkelen.
Op elke IKC worden de leerlingen op dezelfde manier gevolgd volgens hetzelfde volgsysteem. Een aantal van ons werkt sinds kort met het concept: “Beweegbaas!” Een overzichtelijk leerlingvolgsysteem voor het primair bewegingsonderwijs om de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling in kaart te brengen, waarbij de leerling een positief, uitdagend en normloos beweegrapport krijgt.

Verdere informatie
Je bent twee dagen in de week verantwoordelijk voor het bewegingsonderwijs van groep 1 t/m 8. Je zal één dag (woensdag) de lessen zelfstandig verzorgen bij IKC De Schakel in Vlaardingen waarbij je de groepsleerkracht ondersteunt. Je richt de zaal in en gaat aan de slag met de leerlingen. Je werkt, groeit en ontwikkelt samen met hen en geniet van hun enthousiasme. Vervolgens reflecteer je zelf op jouw gegeven lessen. Op de andere dag (dag en locatie in overleg) zal jij samen met de vakleerkracht verantwoordelijk zijn voor de lessen en kijk je samen met hem/haar naar jouw ontwikkelpunten tot een zelfstandig vakleerkracht.

Jouw profiel

 • Je volgt een (H)ALO opleiding en beschikt over de toegangseisen voor een LIO-minor;
 • Je hebt de creativiteit en drive om leerlingen op hun eigen niveau te laten groeien;
 • Je ziet als geen ander wat een kind nodig heeft;
 • Je streeft naar zoveel mogelijk gedifferentieerd werken;
 • Je hebt affiniteit met het primair onderwijs;
 • Je staat voor het volgen van leerlingen, maar niet beoordelen;
 • Je enthousiasmeert, ondersteunt en stimuleert;
 • Je bent pro-actief, communicatief sterk en betrouwbaar;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een vaksectie. Sinds 2020 is er een samenwerking binnen vijf scholen met drie vakleerkrachten. De vaksectie is de gesprekspartner van de gemeente, buurtwerk en sportverenigingen. Op deze manier wordt UN1EK éénduidig vertegenwoordigd en wordt een eerste aanzet gemaakt binnen het wijkgebonden werken.
Wij gaan voor:
• Een professionaliseringsslag met een sectie bewegingsonderwijs. Zij ontwikkelen gezamenlijk één visie, leggen afspraken vast, vergaderen, doen lesbezoeken bij elkaar en hebben intervisie. De verbinding zal zorgen voor het versterken van het onderwijs en het verbeteren van elkaar. Door die onderzoekende houding draagt dit bij aan een professionele groeiende cultuur.
• Een vast gezicht op elke school die de kinderen kent en volgt in hun ontwikkeling. De leerkrachten kunnen meepraten over de kinderen en hun gedrag. Verder kunnen ze
overleggen over de ontwikkeling van de kinderen met de Intern Begeleiders, groepsleerkrachten en ouders. Hierdoor ontstaat er interprofessionele samenwerking en wordt de zorg rond het kind georganiseerd.

We bieden je:

 • Een mooie sporthal om jouw (toekomstige) vak uit te oefenen;
 • Een royale vergoeding;
 • Tijd om je lessen voor te bereiden en andere taken binnen het vakgebied (in samenwerking met je begeleider) op te pakken;
 • 0,5 fte voor een jaar of 0,8 fte voor een halfjaar;
 • Ruimte voor sportieve ideeën en eigen inbreng;
 • Uitzicht op een vast dienstverband.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Jaco Aardweg via aardweg@ikckethel.nl.
Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan direct via sollicitaties@un1ek.nl ter attentie van Jaco Aardweg. Voeg je motivatie en CV bij!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!