Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 1/2 OF GROEP 3 IKC HET SPECTRUM

Direct sollicteren

Per 1 november 2022

0,6 fte

IKC Het Spectrum biedt onderwijs en kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Baby’s, peuters en schoolkinderen kunnen bij Het Spectrum SAMEN opgroeien door te spelen, ontdekken, ontwikkelen, leren en ontspannen.

We zijn met ingang van 1 november op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 1/2 of voor groep 3(afhankelijk van jouw wensen) met een beschikbaarheid van 0,6 fte.
Werkdagen zijn in overleg met een voorkeur voor de woensdag, donderdag en vrijdag.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
We werken volgens het 5gelijke dagen model en werken tot 14.15 uur met de kinderen. De middag gebruik je om te overleggen met collega’s, in gesprek te gaan met ouders, je administratie bij te werken en je voor te bereiden op de volgende dag. De projectcoördinator van Het Spectrum organiseert alle overige activiteiten, zodat jouw focus kan liggen op het onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen. 

Jouw profiel
Wij zoeken een leerkracht die communicatief sterk is. Ook ben je sociaal en heb je een betrokken en open houding, met liefde voor het vakgebied.
In een gerenoveerd gebouw, met het speelleerlokaal centraal, staat er een mooie basis om het bewegend leren te implementeren. Ben je sportief en neem je de kinderen hier graag in mee? Leer je ze leren tijdens het bewegen, dan zoeken we jou!
Daarnaast:

  • Ben je didactisch en pedagogisch sterk;
  • Beschik je over een PABO-diploma of ben je in de afrondende fase;
  • Voel je je verantwoordelijk voor de kinderen waar jij les aan geeft.

Wat bieden wij?

Het team van IKC Het Spectrum is ontzettend betrokken en gemotiveerd. Je komt in een team waarin samenwerking en respectvol omgaan met elkaar vanzelfsprekend zijn. 
We zijn een school in ontwikkeling en gaan, in een gerenoveerd gebouw, het bewegend leren op de kaart zetten. We zijn ‘samen voor gezond’.
Ook hebben we binnen IKC Het Spectrum, als onderdeel van UN1EK, volop leer- en doorgroeimogelijkheden waardoor er steeds nieuwe uitdagingen klaarliggen.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een plaats waar jij jezelf iedere dag kan ontwikkelen;
  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Een salarisindicatie in schaal L10 of L11, op basis van CAO Onderwijs;
  • Een jaarcontract, dat bij wederzijdse goedkeuring kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronika Horlings,
IKC directeur, via r.horlings@kindcentrumhetspectrum.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!

Ook als zij-instromer nodigen we je van harte uit om te solliciteren!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Het Spectrum

IKC Het Spectrum biedt onderwijs en kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het IKC is verdeeld over drie locaties in de Oostwijk in Vlaardingen, met een locatie voor de dagopvang van kinderen van 0 tot 4 jaar, een gebouw voor de peuterspeelzaal en de onderbouwgroepen van de basisschool en een locatie voor de bovenbouwgroepen en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.
 
In alle locaties speelt gezond en bewust leven een belangrijke rol. Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie van jouw kind zijn daarbij belangrijke drijfveren. Zo leert hij of zij dat zij zélf ook onderdeel zijn van hun eigen leerproces. Via thematisch leren stimuleren we de kinderen van de dagopvang én de basisschool in hun ontwikkeling.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!