Ben jij UN1EK?

En maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

LEERKRACHT MIDDENBOUW IKC PWA

Direct sollicteren

Per direct

1 fte

IKC PWA is per direct op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw. Het is een full-time functie (1 fte) , maar parttime is bespreekbaar!

Wees welkom om met ons de belofte

‘Het maakt niet uit waar je vandaan komt,
    klein of groot, zwart of wit, arm of rijk.
Op de PWA gaan we voor de allerbeste kansen,
   want voor ons is iedereen gelijk!’

waar te maken!

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
In een team van collega’s van hetzelfde leerjaar (leerkrachten en onderwijsassistenten) werk je samen om optimale ontwikkelkansen voor kinderen te kunnen realiseren. De grote diversiteit aan achtergronden maakt het werk bijzonder aantrekkelijk en gevarieerd. Taal is daarbij het toverwoord. Een bijzondere jeugdbibliotheek en de aanwezige mediacoach verstevigen het aanbod.
Zorg voor de groep is de belangrijkste taak. Allerlei randzaken (werkgroepjes en commissies) worden centraal opgepakt door een ‘eventmanager’.

Jouw profiel
We zoeken een enthousiaste collega, die met liefde, geduld, respect en voldoende vakkennis het vak van leerkracht wil uitoefenen in een goed geoutilleerd gebouw.Je bent vooral een teamspeler die onder het motto ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ ,de aandacht en zorg voor kinderen serieus neemt.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten;
  • Je bent een initiatiefrijk persoon die een nieuwe uitdaging zoekt;
  • Je bent in bezit van een PABO-diploma.

Wat bieden wij?

Je komt te werken op een locatie van UN1EK waar de medewerkers in aanmerking komen voor de tweejarige Arbeidsmarktoelage van het Ministerie van Onderwijs. Bij IKC PWA betekent dat een toelage van 9% op je salaris.

Op de website www.kindcentrumpwa.nl vind je onder de knop ‘media’ de film ‘Het kindcentrum in beeld’. Deze film laat zien waarvoor het kindcentrum staat.
Wij bieden je:

  • arbeidsvoorwaarden en inschaling volgens de CAO-PO (L10);
  • bij goed functioneren een vaste aanstelling op IKC PWA.

Deel deze pagina:

Er is heel veel te vertellen en geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om contact op te nemen met de directeur van het kindcentrum, Peter van der Windt
Telefoon: 010- 4 34 14 14
Mail: petervanderwindt@kindcentrumpwa.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Prins Willem Alexander

‘Het maakt niet uit waar je vandaan komt,
klein of groot, wit of zwart, arm of rijk.
Op de PWA gaan we voor de allerbeste kansen,
want voor ons is iedereen gelijk!’

Met deze belofte streven we ernaar dat alle kinderen meedoen en meetellen! Allerlei voorwaarden moeten dan in orde zijn. Daarbij is een goede taalontwikkeling essentieel om succesvol te kunnen zijn in het onderwijs. 
De medewerkers van de hele dagopvang (waaronder een speciale buitengroep), de peuterspeelzalen, de BSO-groepen, het basisonderwijs en de inpandige bibliotheek vormen met elkaar het team van het Kindcentrum. In afstemming en samenhang werken zij samen. 
Gratis naschoolse activiteiten versterken daarbij het aanbod. 
Een speciale ouderconsulent betrekt ouders bij alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen én brengt ouders met elkaar in contact. Nederlandse taallessen voor ouders worden gratis aangeboden. 
Leesplezier, informatieverwerving en mediawijsheid komen optimaal aan bod.
Met elkaar (kinderen-ouders-medewerkers) leren en oefenen we het 
samen-leven, waarbij we actief de leefbaarheid in de omgeving willen vergroten.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!