Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT MIDDEN/ BOVENBOUW

Direct sollicteren

per direct

0,6 - 1,0 FTE

Vind je werken in een klein en enthousiast team leuk? Houd je van een multiculturele school met een grootte van 170 leerlingen? Vind je het leuk om mee te denken om de school de centrale plek in de wijk te maken?  Heb je ervaring met het direct instructiemodel en kan je goed werken in niveaus? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Het Visnet heeft een fulltime vacature per direct. Er is geen ‘gat’ in de formatie, maar we willen het team met oog op de toekomst verder versterken. Het gaat om een functie voor een ervaren leerkracht midden-bovenbouw. We zoeken iemand die naast goed lesgeven ook mee kan denken op beleidsniveau. Iemand die anderen weet te enthousiasmeren en kwaliteitsverbetering vanzelfsprekend vindt. 

We zijn volop in ontwikkeling, waar bij de nadruk ligt op de kwaliteit van onderwijs en het werken op niveau binnen de groep en groep overstijgend. De komende 2 jaren verwachten we te groeien naar 200 leerlingen en willen we het kindcentrum verder profileren in de wijk. Op onze multiculturele school leggen we de nadruk op taalonderwijs, diversiteit en persoonlijke meningsvorming.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een PABO diploma
  • Ervaring in een midden- en/of bovenbouwgroep
  • Affiniteit met de doelgroep (multicultureel)
  • Een pro – actieve en leergierige houding
  • Sterke pedagogische en didactische kwaliteiten 

Wat bieden wij?

Je komt te werken op een locatie van UN1EK waar de medewerkers in aanmerking komen voor de tweejarige Arbeidsmarktoelage van het Ministerie van Onderwijs tot en met schooljaar 2022-2023. Bij IKC Het Visnet betekent dat een toelage van 9% op je salaris. Je komt terecht in een hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is . We zetten een nieuwe visie uit met de school als centrale plek in de wijk.
Daarnaast bieden we:

  • Ondersteuning door collega’s, intern begeleider en directie;
  • Scholingsmogelijkheden en een vast dienstverband;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal 10.

Deel deze pagina:

Voor vragen en meer informatie over Het Visnet kun je terecht op onze website of contact opnemen met Rianne van Dorp( directeur) op via directie@cbshetvisnet.nl.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Kindcentrum Het Visnet

Op locatie Het Visnet bieden we zowel basisonderwijs, peuteropvang als buitenschoolse opvang aan. Het Visnet organiseert veel activiteiten voor en met ouders, zoals een buurtlunch, thema-avonden en sport- en spelactiviteiten. Op deze manier houden wij jou, als ouder of wijkbewoner, betrokken bij de school en werken we samen aan de ontwikkeling en het leerproces van onze kinderen. Gaat jouw peuter naar de peuteropvang? Dan zijn er maandelijks speciale bijeenkomsten voor jou als ouder. Het Visnet organiseert ook elke maandagmiddag en donderdagochtend gratis lessen Nederlandse taal voor ouders met een taalachterstand.
 
Bij Het Visnet kiezen we voor klasdoorbroken werken binnen de onder-, midden- en bovenbouw. Hierdoor krijgt elk kind - ongeacht de leeftijd - op het juiste niveau les en kunnen zij zich zonder onderbrekingen ontwikkelen. Om te zorgen dat jouw kind lekker in zijn of haar vel zit en effectief kan leren, werken we door de hele school heen met een mindfulness-programma. In hogere groepen lopen kinderen stage bij maatschappelijke instanties, zodat ze een breed maatschappelijk beeld kunnen vormen.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Onze filosofie en strategische lijnen

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent – dat is de kern van onze sturingsfilosofie.

Onze strategische lijnen zijn het resultaat van de waardevolle gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd over de uitdagingen die we zien, over wat we echt belangrijk vinden en wat we dan samen te doen hebben: 

1. IKC-ontwikkeling, gelijke kansen en samenwerking
2. Samenwerken in de wijk / samen sterk voor onze kinderen
3. Professionele groei en kennisdeling
4. Aantrekkelijk werkgeverschap

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling HRM, wij helpen je graag verder!