Ben jij UN1EK?

... En haal jij plezier uit het legeven?

LEERKRACHT ONDERBOUW

Direct sollicteren

PER DIRECT

0.6 FTE per week

IKC Kethel is per direct op zoek naar een leerkracht voor de onderbouw. Het betreft een werkweek van 3 dagen waarbij je in ieder geval op maandag werkzaam bent. Je start met een tijdelijk contract dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je werkt in de onderbouw als leerkracht.  We werken volgens het 5 gelijke dagen model. We hebben enkele en combinatiegroepen. Elke schooldag begint om 08.30 uur, de kinderen gaan om 14.00 uur weer naar huis. De middag gebruik je om te overleggen met collega’s, in gesprek te gaan met ouders, voor je administratie en om je lessen voor te bereiden voor de volgende dag. Je geeft les volgens de methode ‘Kleuterplein.’  Je stemt je lessen af op het niveau van de klas, samen met de andere collega’s van de onderbouw.

Jouw profiel
Als leerkracht ben je communicatief sterk en ben je sociaal. Je werkt namelijk samen in een team en hebt veel contact met ouders en kinderen. Ook heb je een betrokken en open houding. 
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent didactisch en pedagogisch sterk;
  • Je beschikt over een PABO-diploma;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de kinderen waar jij les aan geeft;
  • Je bent een enthouiaste leerkracht met liefde voor het vakgebied;
  • Je bent computervaardig, omdat ICT een steeds grotere rol speelt in ons onderwijs.

Wat bieden wij?

Het team van IKC Kethel is ontzettend betrokken en gemotiveerd. We zijn volop in ontwikkeling, onder andere op het gebied van ICT, beweging en wereldoriëntatie. Je komt in een team waarin samenwerking en respectvol omgaan met elkaar vanzelfsprekend zijn. 
Ook hebben we binnen IKC Kethel, als onderdeel van UN1EK, volop leer- en doorgroeimogelijkheden waardoor er steeds nieuwe uitdagingen klaarliggen. 

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een plaats waar jij jezelf iedere dag kan ontwikkelen;
  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Een salarisindicatie in schaal L10 of L11, op basis van CAO Onderwijs;
  • Een jaarcontract, dat wij wederzijdse goedkeuring kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Deel deze pagina:

We hebben per direct iemand nodig die onze leerlingen met vakkennis en op een eigentijdse manier onderwijs geeft.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne van Sloun, IKC directeur, via directie@ikckethel.nl.

Solliciteer vandaag nog via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Kethel

Centraal gelegen in Schiedam Noord ligt IKC Kethel; een locatie die ontwikkelingsgerichte peuteropvang, basisonderwijs en voor- en naschoolse opvang biedt in een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Houd jouw kind van beweging en is hij of zij graag in de natuur? Bij IKC Kethel staan deze thema’s centraal. De omgeving van de school nodigt ook uit tot het beleven van de natuur. We werken met natuur- en milieueducatie, waarbij de kinderen schooltuinen onderhouden en de peuters een mobiele schooltuin op het plein hebben. We stimuleren gezond gedrag door aandacht te besteden aan gezonde voeding en de verschillende facetten van bewegen. We organiseren ook regelmatig naschoolse activiteiten, zoals sporttoernooien, dans, schooltuinieren, schaken, Spaanse les, blokfluit en handvaardigheid.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!