Ben jij UN1EK?

... En zit je vol met initiatieven voor de ontwikkeling van kinderen?

LEERKRACHT ONDERBOUW

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2021

0,5 - 0,6 fte

IKC Ichthus is met ingang van het nieuwe schooljaar 2021-2022 op zoek naar een groepsleerkracht voor de onderbouw/kleuters voor 0,5-0,6 fte. De werkdagen zijn in overleg. Je start met een tijdelijk contract wat bij goed functioneren omgezet kan worden naar een vast contract.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Naast het primair lesgeven van de kinderen hou je je bezig met de voorbereidingen van de lessen en bereid je, samen met andere collega’s van de onderbouw, de thema's voor. Daarnaast heb je collegiale consultatie met de pedagogisch medewerkers van de hele dagopvang en de peutergroep.

Jouw profiel
Als leerkracht werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor je eigen klas. Daarnaast ben je open en respectvol in de communicatie met kinderen, collega’s en ouders. Met jouw enthousiasme voor kinderen ben je pedagogisch en didactisch sterk en vind je het leuk om samen te werken met je collega’s.
Daarnaast herken jij je in het volgende profiel:

  • Je bent in het bezit van een PABO-diploma;
  • Ervaring in de onderbouw is een pré;
  • Je bent flexibel en daadkrachtig in het werk.

Wat bieden wij?

IKC Ichthus is een integraal kindcentrum met opvang en onderwijs voor kinderen van 0-13 jaar in een ruim gebouw en veel ruimte om het gebouw heen. Wij werken aan een sterk pedagogisch klimaat met KiVa, omdat wij het belangrijk vinden dat elk kind zich als een vis in het water voelt.

In het team waar jij terecht komt, werken we samen aan de kwaliteit van onderwijs en opvang en daarbij zijn de ouders belangrijke partners. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO, schaal L10;
  • Ruimte voor verdere (competentie-gerichte) ontwikkeling en groei.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bea Olivier, directeur IKC Ichthus, via directie@ikcichthus.nl of via telefoonnummer 010-5914605.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ichthus

Bij IKC Ichthus verzorgen we het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 in een doorgaande lijn. Zoek je een veilige omgeving voor jouw baby, dreumes of peuter in de dagopvang, dan vind je die op deze locatie. Het pedagogisch klimaat is erop gericht dat alle kinderen binnen het IKC zich als een vis in het water voelen, kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Een ondersteuningsteam dat bestaat uit deskundigen adviseert de medewerkers om de beste zorg te kunnen geven aan kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. We maken gebruik van een continurooster, waarbij de kinderen na de lunch buiten gaan spelen. Is jouw kind actief en sportief? Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we pauzesport aan de kinderen die dit leuk vinden. 
 
De kinderen bij IKC Ichthus krijgen vanaf groep 1 Engelse les om het internationale bewustzijn te bevorderen. De leerlingen krijgen ook twee keer per jaar technieklessen en IKC Ichthus maakt gebruik van het Cultuurmenu van Maassluis. Verder organiseren we regelmatig naschoolse activiteiten op divers gebied.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!