Ben jij UN1EK?

....en maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

LEERKRACHT MIDDENBOUW IKC HET VISNET

Direct sollicteren

0,6 fte

IKC Het Visnet is op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw voor 0,6 fte.
Je werkt op woensdag in groep 5 en op donderdag en vrijdag in groep 4.

Wat verwachten wij van jou?

Jouw profiel
We zoeken een inspirerende leerkracht die graag samenwerkt. Je bent in staat de kinderen rust en structuur te bieden maar ze ook bewegend en creatief te laten leren. Naast goed lesgeven kan je meedenken op beleidsniveau.  Ook weet je anderen te enthousiasmeren en vind je kwaliteitsverbetering vanzelfsprekend.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep (multi cultureel);  
  • Je hebt een pro-actieve en leergierige houding;
  • Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten;
  • Je hebt ervaring in de onder en/of middenbouw;  
  • Je hebt een PABO diploma (of je bent in de afrondende fase).

Wat bieden wij?

We zijn volop in ontwikkeling, waar bij de nadruk ligt op kwaliteit van onderwijs en werken op niveau binnen de groep en groep overstijgend. De komende 2 jaren verwachten we te groeien naar 200 leerlingen en willen we het kindcentrum verder profileren in de wijk. Op onze multiculturele school leggen we de nadruk op taalonderwijs, diversiteit en persoonlijke meningsvorming. De gehele visie is te lezen op onze website.

Je komt te werken op een locatie van UN1EK waar de medewerkers in aanmerking komen voor de tweejarige Arbeidsmarktoelage van het Ministerie van Onderwijs tot en met schooljaar 2022-2023. Bij IKC Het Visnet betekent dat een toelage van 9% op je salaris. 
Je komt terecht in een hardwerkend team dat volop in ontwikkeling is.
We bieden je:

  • Ondersteuning door collega's, intern begeleider en directie;
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen naar bijvoorbeeld reken/ taalspecialist of coach;
  • Expertise van buitenaf;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao PO, L10;
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rianne van Dorp, directeur, via directie@kchetvisnet.nl of via 06-50092819.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Kindcentrum Het Visnet

Op locatie Het Visnet bieden we zowel basisonderwijs, peuteropvang als buitenschoolse opvang aan. Het Visnet organiseert veel activiteiten voor en met ouders, zoals een buurtlunch, thema-avonden en sport- en spelactiviteiten. Op deze manier houden wij jou, als ouder of wijkbewoner, betrokken bij de school en werken we samen aan de ontwikkeling en het leerproces van onze kinderen. Gaat jouw peuter naar de peuteropvang? Dan zijn er maandelijks speciale bijeenkomsten voor jou als ouder. Het Visnet organiseert ook elke maandagmiddag en donderdagochtend gratis lessen Nederlandse taal voor ouders met een taalachterstand.
 
Bij Het Visnet kiezen we voor klasdoorbroken werken binnen de onder-, midden- en bovenbouw. Hierdoor krijgt elk kind - ongeacht de leeftijd - op het juiste niveau les en kunnen zij zich zonder onderbrekingen ontwikkelen. Om te zorgen dat jouw kind lekker in zijn of haar vel zit en effectief kan leren, werken we door de hele school heen met een mindfulness-programma. In hogere groepen lopen kinderen stage bij maatschappelijke instanties, zodat ze een breed maatschappelijk beeld kunnen vormen.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!