Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT MIDDENBOUW

Direct sollicteren

Per direct

0,6 fte

IKC Het Spectrum biedt onderwijs en kinderopvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Baby’s, peuters en schoolkinderen kunnen bij Het Spectrum SAMEN opgroeien door te spelen, ontdekken, ontwikkelen, leren en ontspannen.

We zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de middenbouw met een beschikbaarheid van 0,6 FTE. Werkdagen bij voorkeur op woensdag, donderdag en vrijdag.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je werkt in de middenbouw als leerkracht. We werken volgens het 5gelijke dagen model en werken tot 14.15 uur met de kinderen. De middag gebruik je om te overleggen met collega’s, in gesprek te gaan met ouders, je administratie bij te werken en je voor te bereiden op de volgende dag. De projectcoördinator van Het Spectrum organiseert alle overige activiteiten, zodat jouw focus kan liggen op het onderwijs en de ontwikkeling van de kinderen. 

Jouw profiel
Wij zoeken een leerkracht die communicatief sterk is. Ook ben je sociaal en heb je een betrokken en open houding, met liefde voor het vakgebied.
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent didactisch en pedagogisch sterk;
  • Je beschikt over een PABO-diploma;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de kinderen waar jij les aan geeft;

Wat bieden wij?

Het team van IKC Het Spectrum is ontzettend betrokken en gemotiveerd. Je komt in een team waarin samenwerking en respectvol omgaan met elkaar vanzelfsprekend zijn. 
Ook hebben we binnen IKC Het Spectrum, als onderdeel van UN1EK, volop leer- en doorgroeimogelijkheden waardoor er steeds nieuwe uitdagingen klaarliggen.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een plaats waar jij jezelf iedere dag kan ontwikkelen;
  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Een salarisindicatie in schaal L10 of L11, op basis van CAO Onderwijs;
  • Een jaarcontract, dat bij wederzijdse goedkeuring kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronika Horlings,
IKC directeur, via r.horlings@kindcentrumhetspectrum.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Het Spectrum

IKC Het Spectrum biedt onderwijs en kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het IKC is verdeeld over drie locaties in de Oostwijk in Vlaardingen, met een locatie voor de dagopvang van kinderen van 0 tot 4 jaar, een gebouw voor de peuterspeelzaal en de onderbouwgroepen van de basisschool en een locatie voor de bovenbouwgroepen en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.
 
In alle locaties speelt gezond en bewust leven een belangrijke rol. Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie van jouw kind zijn daarbij belangrijke drijfveren. Zo leert hij of zij dat zij zélf ook onderdeel zijn van hun eigen leerproces. Via thematisch leren stimuleren we de kinderen van de dagopvang én de basisschool in hun ontwikkeling.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!