Ben jij UN1EK?

... En hou jij ervan om anderen verder te helpen?

LEERKRACHT MIDDENBOUW

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2021

Fulltime of partime in duo baan

SBO De Parasol is per 1 augustus 2021 op zoek naar een fulltime werkende leerkracht met affiniteit voor het speciaal onderwijs!

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je geeft les aan de leerlingen van de middenbouw die op een andere manier leren. Zij hebben behoefte aan een leerkracht die het leuk vindt om de leerstof aan te bieden in de praktische situatie. De leerlingen maken kleine stappen en vragen aanpassing in aanbod, tijd en ondersteuning. 

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een collega die bereid is om te denken in onderwijsbehoeften en helpt met het leggen van de puzzel. Je vindt het dan ook leuk om samen met collega's te werken en bent communicatief vaardig. Ook ben je didactisch en pedagogisch sterk en beschik je over het nodige geduld. 

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt oog voor het sociaal emotioneel welbevinden van de leerling;
  • Je hebt ervaring met het EDI/DIM model;
  • Je bent in het bezit van een PABO-diploma;
  • Je bent een initiatiefrijk persoon die een nieuwe uitdaging zoekt en daarbij bereid is om te leren en te reflecteren op eigen handelen. 
  • Je klassenmanagement is goed en je bent in staat om de verschillen binnen de groep op te vangen.
  • Je bent nieuwsgierig naar het ‘leren en ontwikkelen’ binnen een school voor speciaal onderwijs. 

Wat bieden wij?

Voor welke leerlingen is SBO de Parasol geschikt? 
De leerlingen van SBO de Parasol hebben leer- en/of gedragsproblemen of een intelligentieprofiel dat lager ligt.

Al onze leerlingen hebben hierbij meer zorg en aandacht nodig, om de gewenste groei te kunnen laten zien. Ieder kind heeft een specifieke hulpvraag die de Parasol vertaalt in onderwijsbehoeften. Het team probeert op deze hulpvraag antwoorden te vinden via de route handelingsgericht werken (HGW). De Parasol biedt de leerlingen hierbij de ruimte om in eigen tempo en op eigen niveau tot optimale ontwikkeling te komen.  

Ons klimaat is vriendelijk en veilig door duidelijk en voorspelbaar te handelen. Vanuit gezamenlijk gezag betrekken wij alle opvoeders bij ons onderwijs. De betrokkenheid vanuit het systeem is erg belangrijk voor het behalen van leerdoelen. Zowel leerlingen als ouders leren weer regie te krijgen over hun eigen leven en krijgen meer vertrouwen in zichzelf en hun omgeving. 

Wat biedt UN1EK
SBO de Parasol is een school die zich profileert als een plek waar ruimte is voor individuele verschillen. Je komt terecht in een hardwerkend, enthousiast team dat de onderwijsbehoeften van de leerlingen voorop zet. Je krijgt een vaste collega die jouw begeleiding verzorgt. Ook krijg je ondersteuning van het zorgteam (intern begeleider en schoolpsycholoog).

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een mooie, uitdagende werkplek die goed zal staan op jouw C.V.;
  • Een kleine school waarbij je alle leerlingen kent en die jou in het hart zullen sluiten;
  • Binnen het multidisciplinaire team is de specifieke expertise ruim aanwezig;
  • Salarisindicatie conform CAO PO, schaal 11.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anja Kusters, directie, via directie@sbodeparasol.nl en/of 010-3123692/ 06-82330950.

Solliciteer uiterlijk 15 juni 2021 via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

SBO De Parasol

Zoek je naar een geschikte school voor speciaal basisonderwijs? Met het onderwijs op SBO De Parasol bieden we jouw kind de kans om in zijn of haar eigen tempo en op individueel niveau tot een optimale ontwikkeling te komen. Orde en regelmaat zijn daarbij belangrijk; wij zorgen voor een rustige omgeving waarin alle kinderen zich veilig voelen. Plezier maken hoort ook bij SBO De Parasol en dat kan natuurlijk alleen als iedereen elkaar respecteert. We besteden daarom veel aandacht aan het voorkomen van pesten en discrimineren.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!