Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT ONDER/MIDDENBOUW

Direct sollicteren

Per direct

0,6 - 1,0 fte

Ben jij dynamisch, vrolijk en sta je het liefst met passie voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor 0,6 tot 1,0 fte voor de onder/middenbouw die met hart, hoofd en handen werkt. Werkdagen in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Naast het primair lesgeven van de kinderen hou je je bezig met de voorbereidingen van de lessen en overleg je veel met de andere collega’s. Daarnaast:

 • Hanteer je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten;
 • Creëer je een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd worden;
 • Speel je als leerkracht tijdens de les in op actuele situaties met leerlingen;
 • Signaleer je (sociaal) pedagogische problemen bij leerlingen en stel je op basis daarvan individuele ondersteuningsplannen op.
Jouw profiel
We zoeken iemand die boeiend en passend les kan geven en niet bang is om zelf te leren. Andere belangrijke vaardigheden voor deze functie zijn begrip kunnen tonen voor de kinderen, hen waar nodig positief bevestigen en emotionele ondersteuning bieden wanneer de situatie daarom vraagt.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:
 • Je bent empathisch, positief en pedagogisch opbouwend;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je hebt een flexibele werkhouding;
 • Je staat open voor onderwijsvernieuwing;
 • Je hebt een afgeronde PABO-opleiding.

Wat bieden wij?

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een bevlogen team met collega’s die het hart op de juiste plek hebben. We staan aan het begin van onderwijsvernieuwingen, te denken valt aan clusteronderwijs. Jouw inbreng hierin vinden wij heel belangrijk, er is (binnen onze schoolvisie) ruimte voor jouw input! Daarnaast bieden we je:

 • Ruime leer- en doorgroeimogelijkheden, zodat het mogelijk is om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij zorgen daarbij voor een goede begeleiding;
 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO, L10;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Deel deze pagina:

Maakt bovenstaande informatie je enthousiast en wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Arnout-Jan van der Meer, via 06-44222698 of directie@ikcambacht.nl. Hij vertelt je graag meer over deze UN1EKe baan.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ambacht

IKC Ambacht heeft twee onderwijslocaties, een dagopvang en twee buitenschoolse opvanglocaties in Vlaardingen. Wil jij jouw kind meer meegeven over de kernwaarden veiligheid en cultuur, dan is IKC Ambacht een prima keuze. Zo bieden we er een zelfontwikkelde Kanjertraining aan, waarbij we kinderen uit alle groepen een methode aanleren die hen sociaal weerbaar maakt. Hiermee leert jouw kind zich te beschermen tegen verschillende zaken die de (emotionele) veiligheid in gevaar kunnen brengen, zoals pesten, discriminatie en agressie. Op cultureel vlak besteedt IKC Ambacht extra aandacht aan het kijken naar en praten over kunst. Zo doen we mee aan ‘De Vlaardingse Schatten’, waarbij we via cultuureducatie-lessen aandacht geven aan dans, drama, literatuur, erfgoed, muziek en fotografie. Ook bezoeken we elk jaar een museum en besteden we veel tijd aan muziek en zang.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!