Ben jij UN1EK?

... En vindt jij het leuk om leerlingen te enhousiasmeren?

LEERKRACHT MIDDENBOUW

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2021

0,4 WTF (uitbereiding tot 0,6 mogelijk in dien gewenst)

IKC VanKampen is per 1 augustus 2021 op zoek naar een betrokken en enthousiaste leerkracht middenbouw voor 0,4 WTF. Je werkdagen betreffen de maandag en dinsdag. Je start met een contract voor de duur van 1 jaar, dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vaste aanstelling.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
IKC VanKampen is op zoek naar een juf of meester die graag samenwerkt. Samen met de overige medewerkers geef je les aan een cluster kinderen. Samen verdelen jullie de vakgebieden en de lessen (’s morgens kernvakken en ’s middags thematisch werken).

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een leergierige en betrokken collega, die niet bang is om te innoveren. Ook vinden wij het belangrijk dat jij als leerkracht werkt vanuit de visie van het IKC en dat toepast op jouw eigen onderwijsvisie. 
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
Je vind het leuk om te investeren in samenwerkingen met collega's, ouders en kinderen;
Je hebt je ingelezen in de visie van IKC VanKampen;
Je bent in bezit van een PABO-diploma;
Je bent digitaal vaardig.

Wat bieden wij?

IKC VanKampen is een unieke school met een organisatiemodel dat je nergens anders tegen zult komen. 5-gelijke dagen, personele inzet op basis van expertise, clusteronderwijs, flexibele vakanties, gepersonaliseerd leren, doorgaande leer- en ontwikkelingslijnen, methodeloos werken in de bovenbouw en leerlingen volgen i.p.v. becijferen.

We zoeken geen ‘standaard’ medewerkers. We zoeken collega’s die het uiterste uit hun werk willen halen, samenwerken als een voorwaarde zien voor goed onderwijs en plezier halen uit het doorvoeren van innovaties die goed zijn voor kinderen.

Voor uitgebreide informatie over onze manier van werken verwijs ik je door naar het visiedocument en de animatiefilm op de website www.ikcvankampen.nl.  

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een salaris conform CAO PO;
  • Een jaarcontract dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet in een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met D.Clausing, via info@ikcvankampen.nl.

Solliciteer uiterlijk voor 14-06-2021 via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dan een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!