Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT MIDDEN-BOVENBOUW

Direct sollicteren

Per direct

0,4-1,0 fte

Het Anker is een ambitieuze locatie van UN1EK die bouwt aan een toekomstig IKC. Wij bieden kinderopvang en basisonderwijs voor kinderen van 2-13 jaar. Alle kinderen uit de wijk rondom CBS Het Anker kunnen bij ons naar de kinderopvang (peuteropvang,buitenschoolse opvang) en het basisonderwijs.

CBS Het Anker is per direct op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de midden of bovenbouw met een beschikbaarheid van 0,4-1,0 FTE (werkdagen zijn bespreekbaar).

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Naast het primair lesgeven aan de kinderen neem je deel aan de stuurgroep bovenbouw, waarin je met je directe collega’s inhoud en vorm geeft aan het onderwijsaanbod. Daarnaast wordt er gewerkt met actieteams van betrokken en deskundige collega’s die gezamenlijk werken aan visie en beleid. Je lesgevende en taakuren zijn alleen bestemd voor het werk van je groep en de overleggen waar je aan deelneemt. Een projectcoördinator organiseert alle overige activiteiten.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een leerkracht met affiniteit met groepen kinderen die in ondersteuningsbehoeften verschillen. Ook ben je nieuwsgierig naar het inclusief ‘leren en ontwikkelen’ binnen een IKC en ambitieus in de stuurgroep(bouw) waarin je werkt.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten;
  • Je bent een initiatiefrijk persoon die een nieuwe, leuke uitdaging zoekt;
  • Je bent in bezit van een PABO-diploma.

Wat bieden wij?

CBS Het Anker is een IKC in wording en geeft Ankerpunten voor de toekomst.
Het Anker is voor ons het symbool van een vast punt, veiligheid, uitdaging, vertrouwen, rust, acceptatie, regelmaat en structuur. Dit zijn de basiselementen die wij kinderen willen bieden, om hen van hieruit te laten spelen, werken en leren. Het geeft ook een zekere degelijkheid aan die tot uitdrukking komt in de manier van lesgeven en het omgaan met de vak- en vormingsgebieden, gericht op de ontwikkeling van de kinderen. Uitgaande van de mogelijkheden van ieder kind, werken we aan optimale prestaties op alle vak- en vormingsgebieden.

Je komt terecht in een hardwerkend en enthousiast team. Je krijgt een vaste collega die je begeleidt. Activiteiten worden georganiseerd door onze projectcoördinator, zodat je al je taakuren kunt besteden aan je groep. Jij bent onze specialist in onderwijs!

Daarnaast bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract wat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een vaste aanstelling op CBS Het Anker (of bij een andere locatie van UN1EK);
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao PO, L10 of L11.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Dominique Bosua, directeur via d.bosua@cbs-het-anker.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

CBS Het Anker

Basisschool CBS Het Anker biedt vanuit een christelijke levenshouding eigentijds basisonderwijs aan. Het anker dat in de naam zit opgesloten, staat symbool voor de elementen die we binnen deze onderwijslocatie laten terugkomen: een vast punt, veiligheid, uitdaging, vertrouwen, rust, acceptatie, regelmaat en structuur. Alle groepen binnen de school krijgen vier keer per jaar tijdens een periode van vier weken workshops op het gebied van techniek, biologie, muziek, tekenen, handvaardigheid en drama.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!