Ben jij UN1EK?

... En haal jij plezier uit het legeven?

LEERKRACHT LEERPLEIN 3-4

Direct sollicteren

Per direct

Parttime/ Fulltime

IKC De Schakel is per direct op zoek naar een leerkracht leerplein 3-4. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Je start met een tijdelijk dienstverband, wat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Naast het lesgeven aan de kinderen, ben je onderdeel van het leerplein, waarin je nauw samenwerkt met de collega’s.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een leerkracht die het leuk vind om samen met collega's aan het IKC te bouwen. Ook geef jij op zo'n manier les dat kinderen ieder in hun eigen ondersteuningsbehoeften worden voorzien. 

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die samen met ons het leerplein onderwijs voor de bovenbouw verder vorm wil geven. Dit geldt zowel voor de zaakvakken, als het thematisch werken volgens IPC (international primary curriculum).

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent een teamspeler, die het leuk vindt om de samenwerking op te zoeken met de collega’s (op hetzelfde leerplein);
  • Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten;
  • Je bent een initiatiefrijk persoon die een nieuwe uitdaging zoekt;
  • Je bent in bezit van een PABO-diploma
  • Ervaring in het primair onderwijs is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een plek, waar je kan meewerken aan innovatie en het verder ontwikkelen van onderwijs op leerpleinen. Je werkt in een nieuw, open en toekomstbestendig gebouw. Je werkt in een wijk met grote diversiteit aan achtergronden en culturen.


Daarnaast bieden we je:

  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Een salarisindicatie in schaal L10 of L11, op basis van CAO Onderwijs;
  • Een jaarcontract, dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ragna Kuiper, directeur van Kindcentrum de Schakel via r.kuiper@ikcdeschakel.nl

Heb je een bepaalde specialisatie? (bijvoorbeeld rekenspecialist of hoogbegaafdheid).
Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!