Ben jij UN1EK?

... En zit je vol met initiatieven voor de ontwikkeling van kinderen?

LEERKRACHT GROEP 8

Direct sollicteren

PER DIRECT

WTF 0,2

Kun jij zelfstandig en onderzoekend als leerkracht aan de slag en sta je communicatief sterk in je schoenen? Dan zoeken we jou als nieuwe leerkracht in het team van IKC Kethel. We hebben per direct iemand nodig die onze leerlingen met vakkennis en op een eigentijdse manier onderwijs geeft. Nieuwsgierig, betrokken, verantwoordelijk en flexibel zijn eigenschappen die we in onze nieuwe collega graag terugvinden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Zelfstandige en onderzoekende werkhouding
  • Iemand die het verschil wil maken voor kinderen die soms wat extra’s nodig hebben
  • Iemand die een pedagogisch goede en veilige omgeving kan neerzetten
  • Houding waaruit respect en verantwoordelijkheid blijkt
  • Teamgericht denken en handelen
  • Iemand die beschikt over een diploma voor leerkracht primair onderwijs

Wat bieden wij?

Je komt in een team waarin samenwerking en respectvol omgaan met elkaar vanzelfsprekend zijn. Ook hebben we binnen IKC Kethel, als onderdeel van UN1EK, volop leer- en doorgroeimogelijkheden waardoor er steeds nieuwe uitdagingen klaarliggen. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen. Wij zorgen voor een goede begeleiding en salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Deel deze pagina:

Meteen solliciteren? Dat kan! Je kunt solliciteren via de website of je motivatie en cv via de mail aan ons kenbaar maken door te mailen naar sollicitaties@un1ek.nl, ter attentie van Sanne van Sloun.Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Kethel

Centraal gelegen in Schiedam Noord ligt IKC Kethel; een locatie die ontwikkelingsgerichte peuteropvang, basisonderwijs en voor- en naschoolse opvang biedt in een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Houd jouw kind van beweging en is hij of zij graag in de natuur? Bij IKC Kethel staan deze thema’s centraal. De omgeving van de school nodigt ook uit tot het beleven van de natuur. We werken met natuur- en milieueducatie, waarbij de kinderen schooltuinen onderhouden en de peuters een mobiele schooltuin op het plein hebben. We stimuleren gezond gedrag door aandacht te besteden aan gezonde voeding en de verschillende facetten van bewegen. We organiseren ook regelmatig naschoolse activiteiten, zoals sporttoernooien, dans, schooltuinieren, schaken, Spaanse les, blokfluit en handvaardigheid.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!