Ben jij UN1EK?

....en maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

LEERKRACHT GROEP 6-7

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2021

0,35-1,0 FTE

IKC De Ark is per 1 augustus 2021 op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 6 of 7 met een beschikbaarheid van 0,35-1,0 FTE (werkdagen zijn bespreekbaar).
Op De Ark werken wij volgens een ‘inclusief model’. Wij bieden opvang en onderwijs voor kinderen van 0-13 jaar. Alle kinderen uit de wijk rondom De Ark kunnen bij ons naar het IKC. Wij investeren daarom in het opleiden van het IKC-team en in passende voorzieningen zoals het instructieplein, de Familieklas of een Meerjarengroep.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Naast het primair lesgeven van de kinderen neem je deel aan de stuurgroep bovenbouw, waarbij je met je directe collega’s met de groepen 6, 7 en 8 inhoud en vorm geeft aan het onderwijs. Daarnaast vindt er elke twee maanden een werk en/of studiedag plaats waarin er overlegd wordt over voorbereiding, administratie en scholing.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een leerkracht met affiniteit met groepen kinderen die in ondersteuningsbehoeften verschillen. Ook ben je nieuwsgierig naar het inclusief ‘leren en ontwikkelen’ binnen een IKC en ben je ambitieus in de stuurgroep (bouw) waarin je werkt.

 Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten;
  • Je bent een initiatiefrijk persoon die een nieuwe uitdaging zoekt;
  • Je bent in bezit van een PABO-diploma en hebt minimaal twee jaar ervaring;
  • Je hebt eventueel ervaring in het S(B)O;
  • Je bent enthousiast over de aanpak van Stichting LeerKRACHT en/of hebt hiermee gewerkt.

Wat bieden wij?

IKC De Ark is een kindcentrum met kunst als profilering. We maken gebruik van inzet van vakdocenten voor gymnastiek en dans. Je komt terecht in een hardwerkend enthousiast team. Je krijgt een vaste collega die je begeleidt. Daarnaast krijg je ondersteuning van het zorgteam (zorgcoördinator, orthopedagoog en leesspecialist). Activiteiten worden georganiseerd door onze projectcoördinator, zodat je al je taakuren kunt besteden aan je groep. Jij bent onze IKC-specialist in onderwijs!

Daarnaast bieden wij je:

  • Een tijdelijk contract wat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een vaste aanstelling op IKC De Ark (of bij een andere locatie van UN1EK);
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO, L10 of L11.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Noortje Smit, directeur IKC De Ark, via directie@kindcentrumdeark.nl of via telefoonnummer 010-4741665.

Solliciteer vóór 10 mei 2021 via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Kindcentrum De Ark

Kindcentrum De Ark heeft alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een basisschool maar ook hele en halve dagopvang, een peuterspeelzaal, voor-, tussen- en naschoolse opvang, vakantieopvang plus naschoolse activiteiten. De locatie is 52 weken per jaar geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur.
 
Op Kindcentrum De Ark staat talentontwikkeling centraal. Dit houdt in dat we jouw kind helpen om nog niet ontdekte talenten te herkennen en al ontdekte talenten (door) te ontwikkelen. Op Kindcentrum De Ark bereiden we jouw kind voor op een zo succesvol mogelijke deelname aan de maatschappij. De kinderen krijgen binnen een herkenbare structuur de ruimte en begeleiding om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarbij bieden we extra activiteiten en ontwikkelingsmogelijkheden zoals sportieve naschoolse bezigheden en de Familieklas, waarbij vijf kinderen samen met hun ouders naar het kindcentrum gaan om zichzelf beter te leren kennen. Mede hierdoor scoort de school hoog in waarderingsonderzoeken onder ouders, leerlingen en medewerkers.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!