Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 6-12 JARIGEN

Direct sollicteren

Per 1 mei 2021 of per 1 augustus 2021

0,6 fte

De Diamant is met ingang van 1 mei, of anders uiterlijk per 1 augustus 2021, op zoek naar een groepsleerkracht voor de leeftijdsgroep 6-12 jaar voor 0,6 fte, verdeeld over 3 dagen. De werkdagen zijn in overleg. Je start met een tijdelijk contract wat bij goed functioneren omgezet kan worden naar een vast contract.

Wat verwachten wij van jou?

Jouw werkzaamheden
Als leerkracht werk je in de groep en besteed je veel aandacht aan een veilig klimaat en de Nederlandse taal. Je werkt, samen met de onderwijsassistent, met de kinderen op hun eigen individuele niveau. Daarnaast werk je intensief samen met interne en externe partners om de kinderen zo veel mogelijk kansen te bieden voor een goede toekomst.

Jouw profiel
We zoeken een flexibele leerkracht die out of the box en in mogelijkheden kan en durft te denken. Ook kun je goed samenwerken en is het een pré als je ICT- vaardig bent.
Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

  • Je bent betrokken bij de leerlingen en hun ouders die afkomstig zijn uit andere landen en culturen;
  • Je bent sterk in het organiseren in verband met de verschillende niveaus;
  • Je bent in het bezit van een PABO diploma, NT2 opleiding en/of kennis is een pré;
  • Je hebt ervaring in het primair onderwijs, affiniteit met de doelgroep; NT2 werkervaring is een pré.

Wat bieden wij?

De Diamant is de taalstart voor het basisonderwijs. Nieuwkomers en kinderen die de Nederlandse taal nog onvoldoende beheersen zijn één tot anderhalf jaar bij ons op school. In deze tijd maken zij grote sprongen. De leerkrachten zijn zeer gemotiveerd, zij hebben intensief contact met de ouders en helpen om hen te laten landen in hun leefomgeving.
Zo geven we de kinderen een boost voor hun verdere toekomst!
Je wordt onderdeel van een klein, bevlogen en enthousiast team wat volop in ontwikkeling is, waarin je meedenkt en een volwaardig teamlid bent.
Daarnaast bieden we je:

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vaste aanstelling;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO, L10;
  • De mogelijkheid om een NT2 opleiding/cursus te volgen.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature:

Contactpersoon: Ellen Kuyvenhoven, directeur
E dediamant@un1ek.nl,
T 010-3123699 (ma,di,do)
 
Solliciteer uiterlijk 1 juni via het sollicitatieformulier!

(Heb je alleen interesse voor de periode vanaf 1 mei tot de zomervakantie? Ook dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen).Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

De Diamant

De Diamant is een onderwijsvoorziening voor kinderen uit Maassluis die nog maar kort in Nederland zijn of kinderen die het Nederlands niet voldoende beheersen om mee te doen met het onderwijs op hun school. Bij ons leren de kinderen vooral de Nederlandse taal. In kleine groepen worden de kinderen intensief begeleid. Ieder kind werkt op zijn eigen niveau. Na ongeveer een jaar gaan de kinderen naar een basisschool.  

Ook voor de ouders hebben we aandacht. Er zijn ouderochtenden en we begeleiden de ouders in het vinden van de juiste weg voor de kinderen. Wil je de Nederlandse taal graag leren? Er is taalles voor volwassenen bij ons op school. De Diamant is een samenwerking tussen alle schoolbesturen van Maassluis en de Gemeente.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!