Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 5/FLEXIBEL

Direct sollicteren

Per direct

0,4 fte

IKC De Regenboog is op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor 0,4 fte op de dinsdag en de vrijdag.
Je start met een tijdelijk contract, met uitzicht op vast.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Vanuit een breed aanbod bieden wij onderwijs en opvang dat aansluit op de talenten en de nieuwsgierigheid van de kinderen. Een gedegen basiskennis bij taal/(begrijpend)lezen en rekenen vinden wij belangrijk. De kinderen leren zelf hun eigen werk te plannen en organiseren. De kinderen, medewerkers en ouder(s)/verzorger(s) zijn onderdeel van een team en werken individueel en/of gezamenlijk aan verbeterdoelen.
Je staat vrijdag zelfstandig voor groep 5. Op dinsdag word je in meerdere groepen
(groep 3 t/m 8) ingezet.

Jouw profiel
We zoeken een empatische leerkracht die positief en pedagogisch opbouwend is. Je kunt lesgeven volgens het activerende directe instuctiemodel en kunt goed organiseren.Ook ben je inventief en proactief.

Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je bent flexibel, omdat je breed inzetbaar bent binnen het IKC;
  • Je bent computervaardig omdat ICT een steeds grotere rol speelt in ons onderwijs;
  • Je bent collegiaal en werkt graag samen in teamverband;
  • Je hebt een afgerond PABO diploma.

Wat bieden wij?

Je komt te werken op een locatie van UN1EK waar de medewerkers in aanmerking komen voor de tweejarige Arbeidsmarktoelage van het Ministerie van Onderwijs. Bij IKC De Regenboog betekent dat een toelage van 9% op je salaris.
Je komt in een team terecht waarin samenwerking en respectvol omgaan met elkaar vanzelfsprekend zijn. Ook hebben we binnen IKC De Regenboog, als onderdeel van UN1EK, volop leer- en doorgroeimogelijkheden waardoor er steeds nieuwe uitdagingen klaarliggen. Zo kun jij jezelf blijven ontwikkelen.
Daarnaast bieden we je:

  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Een salarisindicatie in schaal L10 of L11, op basis van CAO Onderwijs;
  • Een jaarcontract, dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet in een vaste aanstelling.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans Wijma, IKC directeur, via directie@deregenboogmaassluis.nl of via telefoonnummer 06-12305686.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Regenboog

Bij IKC De Regenboog staat de totale ontwikkeling van ieder kind centraal. We werken daarbij met het uitgangspunt dat ieder kind uniek is en gezien wordt. Zo ontwikkelt jouw kind zich tot een zelfstandig, verantwoord en sociaal persoon in een veilig klimaat met respect voor iedereen. Verder werken we met een positieve levensinstelling en een gezonde dosis zelfvertrouwen. Een goede samenwerking met jou als ouder, inclusief een gezamenlijke verantwoordelijkheid, maakt deel uit van onze werkwijze.
 
Bij IKC De Regenboog besteden we veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van jouw kind en zijn of haar klasgenoten. We werken hiervoor met Positive Behaviour Support (PBS). Dit programma houdt in dat iedere betrokkene bij IKC De Regenboog, van kind tot leerkracht tot ouder, zich aan gedragsafspraken houdt. We spreken gedragsverwachtingen uit en belonen positief gedrag. Ook krijgt jouw kind op IKC De Regenboog vanaf groep 1 Engelse les. Verder geven we de kinderen regelmatig technieklessen en zijn er ook na schooltijd genoeg sportieve activiteiten voor de kinderen.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!