Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 3

Direct sollicteren

Per direct

0,4 fte

IKC De Kindertuin in Maassluis is per direct op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 3 met een beschikbaarheid van 0,4 fte. De werkdagen zijn in principe donderdag en vrijdag.

Wat verwachten wij van jou?

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een leerkracht die de leerlingen plezier wil geven door ze eigenaar te maken van hun leerproces en ze zo hun eigen doelen wil laten bereiken. Daarnaast vind je het belangrijk om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen binnen ons IKC. Ook herken je je in onderstaand profiel:

  • Je bent in het bezit van een afgerond PABO diploma; 
  • Je bent vindingrijk en bekijkt dingen altijd vanuit de positieve kant;
  • Je durft out of the box te denken en vindt het leuk om uitgedaagd te worden.

Wat bieden wij?

Ons IKC-team bestaat uit zo’n 40 praktische idealisten die elke dag weer nieuwe dingen mogelijk maken. We werken samen aan het realiseren van onze idealen. Ons doel is om alle leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen door ze eigenaarschap te geven over hun leerproces en zoveel mogelijk ruimte te bieden aan het individuele kind.
Als IKC omarmen we de diversiteit van de maatschappij en de wijk waarin wij ons bevinden. Zo brengen wij leerlingen van verschillende culturele achtergronden samen en leren we ze, waardering, doorzettingsvermogen, en zorgzaamheid. Verder coachen we elkaar, zodat we elke dag leren en met elkaar groeien, waarbij er ook veel ruimte is voor gezelligheid.

Verder bieden we je:

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO, L10;
  • Een tijdelijk contract, met uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Een buddy met wie je kunt sparren en die je op weg helpt in het IKC;
  • Ruimte om jouw steentje bij te dragen aan de ontwikkeling en ambitie van het IKC.

Deel deze pagina:

Wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met de directeur Peter-Paul le Conge Kleyn op 010-5928880 of mailen naar pp.kleyn@ikcdekindertuin.nl. 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Kindertuin

IKC De Kindertuin is een plek waar jouw kind kan groeien. Groeien en uniek zijn staat centraal op deze onderwijslocatie, waar we dagopvang, peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar aanbieden. IKC De Kindertuin bevindt zich in een nieuwe wijk in Maassluis; Sluispolder. IKC De Kindertuin biedt onderwijs en kinderopvang.  We zijn gevestigd in een prachtig nieuw gebouw, midden in een wijk met nieuwbouw- en authentieke woningen. In onze belevingsspeeltuin kunnen kinderen heerlijk ravotten, spelen en ontdekken. Binnen hebben we gekozen voor rustige kleuren in de groepsruimten en door het bieden van een duidelijke dagstructuur en leeftijdgerichte activiteiten, voelen kinderen zich snel thuis.  

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!