Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT GROEP 1/2

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2021

0,4 of 0,6 FTE

IKC Bavinck is per 1 augustus 2021, of al eerder, op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 1/2 met een beschikbaarheid van 0,4 of 0,6 FTE (werkdagen in overleg).
Je krijgt een tijdelijk contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden   
Naast het primaire lesgeven aan een groep 1/2 neem je deel aan het onderbouw overleg met de peuter en kleuter medewerkers en word je lid van één van de drie kernteams: rekenen, taal/lezen of wereldoriëntatie.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een leerkracht met een pro-actieve werkhouding die sterke pedagogische en didactische kwaliteiten heeft. Je bent open en respectvol en vindt het belangrijk om goed samen te kunnen werken.

Je herkent je daarnaast in het volgende profiel: 

  • Je hebt affiniteit met kinderen die in hun ontwikkelingsbehoeften verschillen
  • Je bent communicatief vaardig naar ouders en collega's
  • Je bent in het bezit van een PABO diploma

Wat bieden wij?

IKC Bavinck is een kleinschalig IKC van ongeveer 260 kinderen in onderwijs, verdeeld over 11 groepen. Onze profilering is Groen en Gezond.
We streven ernaar om alle kinderen uit de wijk op te nemen omdat wij een inclusievere gedachte omarmen. Daarom werken wij goed samen met de andere IKC’s in onze wijk.
We creëren binnen de belevingswereld van het kind een rijke, uitdagende leeromgeving, waarin het bereiken van optimale betrokkenheid centraal staat, zodat kleuters spelenderwijs leren.
Opleiden van de medewerkers en inzetten op specialismen is een kerngedachte binnen ons kindcentrum. 
Wij hebben een taal/leesspecialist, een rekencoördinator en een Globe specialist voor kinderen die vanuit het buitenland bij ons komen.

Wij werken met het gedachtegoed van John Hattie: Leren zichtbaar maken.
Een stukje van onze website: “Zichtbaar lesgeven en leren vindt plaats als er een bewuste procedure is die gericht is op het beheersen van het gestelde doel, als feedback gegeven en gezocht wordt, en actieve, gedreven en betrokken mensen (leraren, leerlingen, klasgenoten) samenwerken in het leerproces”.

Je komt te werken in een team van mannen en vrouwen dat gericht is op samenwerken, waarbij er flink wordt gedebatteerd maar ook flink wordt gelachen en gevierd;
In dit team werk je samen met een onderwijsassistent in het aanbod aan kinderen met een specifieke onderwijsbehoefte.

Daarnaast bieden we je:

  • Een duo partner en een zorgcoördinator/teamleider IKC die je begeleiden
  • Diverse specialisten die jou kunnen ondersteunen en adviseren (gymnastiek wordt voor groep 1-8 gegeven door specialisten vanuit Vlaardingen in Beweging)
  • Een tijdelijk contract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO, L10 

Deel deze pagina:

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met directeur van IKC De Bavinck, Anita van Dam. Zij is te bereiken via het e-mail adres: a.vandam@ikcdebavinck.nl. 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Bavinck

Vanuit een christelijke levensvisie biedt IKC De Bavinck in een doorgaande ontwikkel- en leerlijn opvang en onderwijs aan voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Binnen de school spelen de kernwaarden respect, openheid, gastvrijheid en acceptatie een belangrijke rol.
 
Kies jij als ouder voor een groene leefomgeving, gezond eten en een bewuste omgang met het milieu? Bij IKC De Bavinck ondersteunen we die leefwijze met een duidelijk zichtbaar profiel Groen en Gezond. We vinden het belangrijk dat kinderen genoeg kunnen bewegen en gezond eten. Op dinsdag, woensdag en donderdag eten de kinderen groente of fruit in de klas en ook bij verjaardagen en uitjes bieden we de kinderen groenten en fruit aan. Daarnaast besteden we veel aandacht aan groen, het milieu en bewegen. Zo maken we het schoolplein steeds groener om de fantasie van jouw kind te prikkelen, hen meer te laten bewegen en ze meer te leren over de natuur. IKC De Bavinck beschikt verder over een activiteitencommissie die helpt bij de organisatie van verschillende evenementen en een Kinderraad waarbij vertegenwoordigers uit groep 6,7 en 8 meedenken en -praten over het beleid op school.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!