Ben jij UN1EK?

Ben jij un1ek … en ben jij de leerkracht die voor kleuters het verschil kan maken?

LEERKRACHT GROEP 1-2 IKC DE SCHAKEL

Direct sollicteren

Per direct

0,6 fte

IKC De Schakel is per direct op zoek naar een enthousiste leerkracht voor groep 1-2 voor 0,6 fte, je werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Wat verwachten wij van jou?

Op kindcentrum de Schakel ben je de leerkracht die alles uit het kind wil halen en dit samen met alle andere collega’s op het leerplein wil doen.
Wij zijn een VVE locatie en werken vanuit Basisontwikkeling op thematische wijze aan de ontwikkeling van de kinderen.
Jouw profiel
We zijn op zoek naar een leerkracht die de uitdaging aan wil gaan om er te zijn voor onze kinderen die soms net een beetje meer nodig hebben.
Ook ben je sterk in organiseren, heb je een positieve instelling en werk je graag samen in een team.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je hebt een proactieve houding;
  • Je bent breed inzetbaar is binnen kindcentrum de Schakel, maar met name in groep 1-2;
  • Je bent pedagogisch sterk en hebt affiniteit met onze visie op het werken met kinderen;
  • Je bent flexibel en empathisch;
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde PABO opleiding (We nodigen je ook van harte uit om te solliciteren als je in je laatste jaar van je opleiding zit).

Wat bieden wij?

Gaat jouw hart sneller kloppen van innovatieve opvang en verdere IKC-vorming in een betrokken en toegewijd team? Wil je werken in een nieuw, toekomstbestendig gebouw? Heb je feeling met en drive voor kinderen en ouders in een wijk met een grote
diversiteit aan achtergronden en culturen? Heb jij interesse om in ons team te komen werken in een nieuwe omgeving, dan willen we jou graag ontmoeten!
Het is een dynamisch team, met veel liefde voor het kind. De kinderen hebben diverse culturele achtergronden en dat maakt het afwisselend.

Je komt te werken op een locatie van UN1EK waar de medewerkers in aanmerking komen voor de tweejarige Arbeidsmarkttoelage van het Ministerie van Onderwijs. Bij IKC
de Schakel betekent dat een toelage van 9% op je salaris.
Daarnaast bieden we:

  • Doorgroeimogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • De mogelijkheid om in de praktijk mee te bouwen aan de uitwerking van onze onderwijs- en opvang visie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, L10 of L11;
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ragna Kuiper, directeur van IKC de Schakel via r.kuiper@ikcdeschakel.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!