Ben jij UN1EK?

En maak jij het verschil voor kinderen met verschillende ondersteuningsbehoeften?

LEERKRACHT GROEP 5-6 IKC DE SCHAKEL

Direct sollicteren

Per 1 december 2022 of zo snel mogelijk daarna

0,6 fte

IKC De Schakel is met ingang van 1 december 2022 (of zo spoedig mogelijk daarna) op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor groep 5-6 voor 0,6 fte. Je werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.

Wat verwachten wij van jou?

Samen met jouw duo-collega ben je verantwoordelijk voor de groep kinderen in je stamgroep. Met je collega’s op het leerplein werk je nauw samen en stem je het lesprogramma af en wordt er regelmatig groepsdoorbroken gewerkt.  

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die samen met ons het leerplein onderwijs verder vorm wil geven. Dit geldt zowel voor de zaakvakken als het thematisch werken volgens IPC (international primary curriculum).

Ben jij sterk in organiseren, heb je affiniteit met de wijk waarin ons kindcentrum staat en kinderen die in ondersteuningsbehoefte verschillen en wil jij graag samen met het team ons leerplein onderwijs verder uitbouwen en ontwikkelen, dan zijn we op zoek naar jou! 

 Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je bent een teamspeler, die het leuk vindt om de samenwerking op te zoeken met de collega’s (op hetzelfde leerplein).
  • Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten;
  • Je bent een initiatiefrijk persoon die een nieuwe uitdaging zoekt;
  • Je bent in de afrondende fase van je PABO-opleiding (of je bent al in het bezit van je PABO diploma).

Wat bieden wij?

Gaat jouw hart sneller kloppen van innovatieve opvang en verdere ontwikkeling van ons kindcentrum in een betrokken en toegewijd team? Wil je werken in een nieuw, toekomstbestendig gebouw? Heb je feeling met en drive voor kinderen en ouders in een wijk met een grote diversiteit aan achtergronden en culturen?
Heb jij interesse om in ons team te komen werken in een nieuwe omgeving, dan willen we jou graag ontmoeten!
Het is een dynamisch team, met veel liefde voor het kind. De kinderen hebben diverse culturele achtergronden en dat maakt het afwisselend.

Je komt te werken op een locatie van UN1EK waar de medewerkers in aanmerking komen voor de tweejarige Arbeidsmarkttoelage van het Ministerie van Onderwijs. 

Bij IKC de Schakel betekent dat een toelage van 9% op je salaris.
Daarnaast bieden we:

  • Doorgroeimogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • De mogelijkheid om in de praktijk mee te bouwen aan de uitwerking van onze onderwijs- en opvang visie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, L10 of L11 (met specialisatie) voorkeur reken- of taalspecialist of gedragsspecialist;
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ragna Kuiper, directeur van IKC de Schakel via r.kuiper@ikcdeschakel.nl

Solliciteer uiterlijk 18 november via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!