Kleinschalige babyopvang bij De Villa

Lekker over de grond kruipen, spelen, ontdekken, een flesje krijgen op schoot, verzorging met aandacht, veilig binnen en buiten spelen en heerlijk slapen. UN1EK biedt kleinschalige babyopvang bij De Villa

Baby’s krijgen bij De Villa letterlijk ruimte om te spelen en te ontdekken. De inrichting van de groepsruimte en het dagritme in de groep zijn babyvriendelijk. Spelen, ontdekken, eten, drinken, verschonen, slapen… in ons dagprogramma sluiten we aan op het vertrouwde ritme van thuis.

De voordelen van kleinschalige babyopvang bij De Villa

  • Onze ervaren pedagogisch medewerkers spelen in op de individuele behoeftes van je kind; baby’s kunnen slapen wanneer ze moe zijn en mogen eten wanneer ze honger hebben. Veel van onze pedagogische uitgangspunten zijn terug te vinden in de visie van pedagoog Emmi Pickler.
  • We streven naar continuïteit en stabiliteit in de werkroosters van onze pedagogisch medewerkers. Zo zorgen we voor ‘bekende gezichten’ op de groep.
  • In de babyvriendelijke groepsruimte is volop ruimte voor je baby om te bewegen, kruipen en spelen;
  • Je baby kan veilig buiten spelen in de speciale babyweide;
  • Je baby kan buiten slapen in onze speciale babyhuisjes. Dit gebeurt uiteraard in overleg met ouders;
  • Je kunt borstvoeding geven in een rustige ruimte bij De Villa;
  • Desgewenst kun je een fysiotherapeute inschakelen die is aangesloten bij De Villa;
  • Bij aanvang van de plaatsing ontvang je een “Hoe ging het vandaag?” boekje dat we samen bijhouden. Handig… en leuk voor later!

Als uw baby 1,5 jaar oud is…

Kan hij of zij doorstromen naar een van de twee ‘verticale groepen’ bij De Villa. We bieden ontwikkelingsgerichte VVE activiteiten die de ontwikkeling van je kind op allerlei gebieden stimuleren. Wanneer je al weet welke basisschool je kind gaat bezoeken, kan het ook doorstromen naar een integraal kindcentrum van UN1EK.

Wil je meer weten over kleinschalige babyopvang bij De Villa? Je bent van harte welkom voor een rondleiding! Er ligt een presentje klaar. Bel voor een afspraak naar:

De Villa

Baarnhoeve 2
3137 RL  Vlaardingen
telefoon 010 – 474 28 64
e-mail: devilla@un1ek.nl

Manager kindcentrum is Jop van der Linden, e-mail: j.vanderlinden@un1ek.nl

Nieuw bij De Villa: zwangerschapsyoga

Vanaf oktober kun je bij De Villa op maandagavond tussen 20:00 en 21:00 uur zwangerschapsyoga volgen.

Share Button