Jolanda Scholte

Medewerker PSZ buitenactiviteit

Jolanda is al 22 jaar werkzaam in de kinderopvang bij UN1EK. Ze begon bij de hele dagopvang. Gaandeweg kwam de vraag op ‘Wat heb je nodig om je een stapje verder te helpen in je ontwikkeling?’ Ze vindt het geweldig dat we als organisatie UN1EK heten. “Je passie uitdragen aan een ander is zo’n leuk werk”. Echt naar het kind kijken en persoonlijke aandacht staat bij Jolanda voorop. Ze ontwikkelde van de verzorgende kant meer naar de lerende kant en dacht aan een functie van onderwijsassistent.

UN1Eke kans

Toen UN1EK echter een buitengroep ging starten, was dit voor Jolanda als buitenmens een lot uit de loterij. Ze was betrokken bij de totstandkoming van de buitenactiviteit, doordat ze had aangegeven interesse te hebben in wat anders. UN1EK luisterde, zag haar passie voor de natuur en maakte de match. Jolanda is dankbaar voor de kans en het vertrouwen vanuit UN1EK.


Ieder kind is UN1EK

Ook in het werken met kinderen merkt ze dat het vertrouwen belangrijk is. Als er vertrouwen is, kun je ook met kleine kinderen goede afspraken maken. Het stimuleert de kinderen in oplossingen te denken en elkaar te helpen. Het openstaan voor het gevoel van anderen, ziet ze terugkomen in de kinderen. Er is spelenderwijs veel sociale interactie en dat heeft een positieve effect op de ontwikkelingen van de kinderen. Jolanda ervaart het elke dag weer: “Ieder kind UN1EK”.

Deel deze pagina:

"Wij luisteren en kijken naar het kind. UN1EK luistert echt naar jou. Als natuurliefhebber kreeg ik de kans buiten aan ontwikkeling te werken. Dat zoeken naar nieuwe oplossingen zie ook terug in het kind."
- Jolanda Scholte (IKC Prins Willem Alexander)

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!