Ben jij UN1EK?

... En hou jij ervan om anderen verder te helpen?

INVALCHAUFFEUR

Direct sollicteren

Per direct

0-UREN CONTRACT

Un1ek Onderwijs & Opvang is per direct op zoek naar een invalchaffeur voor de dagen maandag t/m vrijdag. Werkdagen/tijden gaan altijd in overleg, dus er zijn diverse mogelijkheden!

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Dagelijks worden veel kinderen vervoerd van en naar school en de buitenschoolse opvang. We zijn op zoek naar een invalchauffeur die de vaste chauffeurs kan vervangen bij ziekte en vakantie. De werktijden liggen doorgaans ’s ochtends tussen 8.00 en 9.00 uur en ’s middags tussen 14.00 en 16.00 uur( in de schoolvakanties tussen 9.00 en 18.00 uur). Afwijkende werktijden gaan in overleg en uiteraard hanteren we alle coronamaatregelen.

Vanwege vakantie van de vaste chauffeurs moet je in ieder geval beschikbaar zijn vanaf 19 juli tot en met half september.

Jouw profiel
Wij vinden het belangrijk dat je als chauffeur affiniteit hebt met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Als chauffeur maak je het gezellig met de kinderen en bied je een luisterend oor als dat nodig is. Contact met kinderen is een belangrijk onderdeel. Je beheerst de Nederlandse taal dan ook goed. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent betrouwbaar voor zowel de organisatie als voor de kinderen;
  • Je blijft rustig in stressvolle situaties;
  • Je bent flexibel;
  • Je beschikt over een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Als invalchauffeur bij Un1ek kom je te werken in een enthousiast team van 3 vaste chauffeurs. Het is een zelfstandig team waarbij iedereen een vaste rittenlijst heeft. De chauffeurs overleggen met elkaar en helpen elkaar waar nodig. Daarnaast biedt un1ek jou:

  • Een salarisindicatie op basis van schaal 3, CAO Opvang;
  • Een 0-uren contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jolanda Koevermans, manager, via j.koevermans@un1ek.nl of  06-27359850

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Bestuursbureau

Het bestuursbureau is het dienstverlenend centrum van UN1EK en bevat de afdelingen financiële administratie, personeel & organisatie, facilities, kwaliteit en pedagogiek en PR & Communicatie. Je vindt ons bestuursbureau in de Emmastraat in Vlaardingen, de locatie waar ook het bestuur en de raad van toezicht, de medezeggenschapsraad en de centrale UN1EK raad zijn gehuisvest.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!