Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

INTERN BEGELEIDER

Direct sollicteren

Per 1 augustus 2021

0,8 fte

IKC De Kindertuin in Maassluis is met ingang van 1 augustus 2021 op zoek naar een intern begeleider voor 0,8 fte verdeeld over 4 werkdagen (dagen in overleg).  

Ons IKC-team bestaat uit zo’n 40 praktische idealisten die elke dag weer nieuwe dingen mogelijk maken. We werken samen aan het realiseren van onze idealen. Wil jij met ons samenwerken?

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je bent in staat de zorg binnen de onderwijs en opvang afdeling te coördineren en ondersteunt onze collega’s en ouders met hulpvragen over kinderen. Je creëert een passend aanbod in samenwerking met zorgorganisaties.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

 • Je hebt sterke communicatieve en coachende vaardigheden;
 • Je wil samenwerken in een jong en dynamisch team;
 • Je gelooft in vindingrijkheid, duurzaamheid en optimisme;
 • Je bent eigenzinnig en wil graag uitgedaagd worden;
 • Je hebt een afgeronde opleiding pabo en intern begeleider, master SEN;
 • Je hebt werkervaring in de functie van intern begeleider.

Wat bieden wij?

Waar kom je te werken?
IKC De Kindertuin bevindt zich in een nieuwe wijk in Maassluis, Sluispolder. Wij bieden onderwijs en opvang en zijn gevestigd in een prachtig nieuw gebouw. Als IKC omarmen we de diversiteit van de maatschappij en de wijk waarin wij ons bevinden. Zo brengen wij leerlingen van verschillende culturele achtergronden samen en leren we ze optimisme, waardering, doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en zorgzaamheid.
Ons onderwijs bieden we aan in een liefdevolle omgeving waar de kinderen gezien worden en waar ze de ruimte krijgen om aan hun talenten te werken. Ons doel is om alle leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen door ze eigenaarschap te geven over hun leerproces en zoveel mogelijk ruimte te bieden aan het individuele kind. 

Wat doen wij?
Op IKC De Kindertuin zijn we in de eerste plaats bezig om onze kinderen goed taal-, reken- en schrijfonderwijs te bieden, waarbij de leerlingen eigenaarschap krijgen over hun leerproces. De kinderen werken daarbij op hun eigen Chromebook.  
Daarnaast zijn we bezig met het vormgeven van projecten die in relatie staan tot onze kernwaarden. 
Verder coachen we elkaar, zodat we elke dag leren en met elkaar groeien, waarbij er ook veel ruimte is voor gezelligheid. 

Wat bieden we je:

 • Een tijdelijk contract wat bij goed functioneren kan worden omgezet naar een vaste aanstelling;
 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao PO, L11;
 • De ruimte om jouw steentje bij te dragen aan de ambitie van het IKC;
 • De mogelijkheid om in aanmerking komen voor het MT;
 • Eventuele doorgroeimogelijkheden voor de functie van kwaliteitscoördinator voor de wijk Maassluis.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Peter-Paul le Conge Kleyn, directeur, via pp.kleyn@ikcdekindertuin.nl.

Solliciteer meteen via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Kindertuin

IKC De Kindertuin is een plek waar jouw kind kan groeien. Groeien en uniek zijn staat centraal op deze onderwijslocatie, waar we dagopvang, peuteropvang, basisonderwijs en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar aanbieden. We werken bij IKC De Kindertuin met een continurooster; de kinderen blijven tussen de middag op school, waar ze onder begeleiding van medewerkers lunchen.
 
Op deze school bieden we jouw kind extra aandacht voor techniek en wetenschap. Het gebouw van IKC De Kindertuin beschikt daarvoor over een eigen technieklokaal. We organiseren gedurende het hele schooljaar activiteiten en excursies in samenwerking met organisaties als Natuureducatie, het Kunstgebouw, Muziek@Maassluis en de Openbare Bibliotheek. Op initiatief van de leerkrachten vinden soms ook andere excursies plaats, zoals een bezoek aan een restaurant of een boerderij. Na schooltijd kunnen de kinderen van IKC De Kindertuin, samen met kinderen in de wijk, gebruik maken van het sportaanbod van Welzijn E25, waarbij af en toe ook culturele en creatieve onderdelen aan bod komen.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder
n

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!