Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

INFORMATIEMANAGER BESTUURSBUREAU UN1EK

Direct sollicteren

Per 1 oktober 2022

0,6-1,0 fte (24-40 uur)

UN1EK Onderwijs & Opvang is per 1 oktober op zoek naar een informatiemanager voor 0,6-1,0 fte.
De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het werkterrein Bedrijfsvoering van het Bestuursbureau van UN1EK onderwijs en opvang.
UN1EK heeft 23 locaties inclusief het Bestuursbureau en biedt hele dagopvang,peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisonderwijs. Daarnaast heeft UN1EK een gastouderbureau en een speciale school voor basisonderwijs.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je ondersteunt de regiegroep ICT bij de ontwikkeling en handhaving van UN1EK breed ICT en informatiebeveiligingsbeleid. Ook adviseer en ondersteun je het CvB en locaties ten aanzien van de implementatie van het ICT en informatiebeveiligingsbeleid.
Daarnaast is het jouw taak om de regie te houden op het samenspel van de verschillende leveranciers en de locaties. De locaties worden vertegenwoordigd in de regiegroep ICT.

Klik hier voor de uitgebreide profielschets van deze functie.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar iemand met brede kennis van ICT en informatiebeveiliging en de daarop van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
Daarnaast ben je vaardig in het opstellen van het automatiseringsplannen en jaarplannen op het gebied van ICT en in het omgaan met verschillende belangen.

Herken je je in bovenstaande profielschets? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij?

We bieden je een uitdagende en afwisselende baan op ons Bestuursbureau.
Het betreft een nieuwe functie, hierin krijg je ook de ruimte om deze functie verder te ontwikkelen.
Daarnaast bieden we:

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Onderwijs, OOP schaal 11.
  • Een jaarcontract met uitzicht op vast. De mogelijkheid tot een vast contract is in overleg bespreekbaar.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen of mailen naar Misja van Herp, Clusterdirecteur, via 06-21506645 of via m.vanherp@un1ek.nl 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Bestuursbureau

Het bestuursbureau is het dienstverlenend centrum van UN1EK en bevat de afdelingen financiële administratie, personeel & organisatie, facilities, kwaliteit en pedagogiek en PR & Communicatie. Je vindt ons bestuursbureau in de Emmastraat in Vlaardingen, de locatie waar ook het bestuur en de raad van toezicht, de medezeggenschapsraad en de centrale UN1EK raad zijn gehuisvest.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!