Inbreuk beveiliging persoonsgegevens

29-07-2021

Graag willen wij u op de hoogte stellen van een inbreuk op de beveiliging van de persoonsgegevens bij UN1EK Onderwijs en Opvang. 

Wij hebben geconstateerd dat er mogelijk sprake is geweest van onbedoelde toegang tot sommige mailboxen van de organisatie na het openen van een zogenaamd phishing mailbericht. Het is nog onduidelijk of er persoonsgegevens zijn buitgemaakt en om welke gegevens dit dan zou gaan. 

Ons advies is extra alert te zijn op oplichting via telefoon, post, e-mail, SMS en WhatsApp.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze berichtgeving, of informatie willen delen over eventuele gevolgen die u waargenomen zou kunnen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via avg-vragen@un1ek.nl. 

Wij werken continue aan het verbeteren van de beveiliging en het tegengaan van gevolgen van deze inbreuk. Onze excuses voor het ongemak dat u mogelijk tot dusver hiervan heeft ondervonden. 

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!