Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

HR- ADVISEUR

Direct sollicteren

Per 1 maart 2022 (of eerder indien mogelijk)

24 - 32 uur per week

De afdeling Human Resources van UN1EK Onderwijs en Opvang heeft ruimte voor een enthousiaste en verbindende HR-adviseur voor 24-32 uur per week.
Krijg je energie van het geven van eerstelijns advies, ben je bereid om je handen uit de mouwen te steken en heb je affiniteit met beleid? Dan horen we graag meer van je!

Wat verwachten wij van jou?

Wat ga je doen?
Je helpt de IKC-directeuren en leidinggevenden van jouw verzorgingsgebied(en) bij de personeels- en organisatie-opgaven, gericht op onderwijs en kinderopvang. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en ondersteunt het management, begrijpt wat de uitdagingen zijn waar het management voor staat en helpt hen het HR-beleid te vertalen naar passende en werkbare oplossingen. Daarnaast participeer je in of leid je (deel)projecten op het gebied van het ontwikkelen van het HR- beleid, instrumenten of procedures. Je draagt bij aan de verdere professionalisering van de afdeling HRM.

Komende jaren worden belangrijke veranderingen geïmplementeerd (o.a. het Fundament en strategisch plan Koers24), waarbij HRM een essentiële rol speelt. Er wordt een impuls gegeven aan ontwikkeling, eigenaarschap en duurzame inzetbaarheid van het personeel. Hierbij wordt nauw samengewerkt met IKC-directeuren die thema-eigenaren zijn. 

Wie ben jij?
Je bent een teamspeler, die ook zelfstandig aan het werk kan. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden kun je goed luisteren, ben je hulpvaardig en een stevige gesprekspartner. Daarnaast neem je brede vakkennis mee waardoor je het gehele HRM-gebied kunt overzien. Je gaat in je werk voor concrete resultaten met daarbij oog voor innovatief en kostenbewust handelen.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevant diploma afgerond op HBO niveau, bij voorkeur Personeel en Arbeid;
 • Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in het HRM-domein in een soortgelijke functie;
 • Je hebt bij voorkeur verdiepende cursussen gevolgd op HRM-gebied, zoals management- en organisatieontwikkeling;
 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met HR-analytics;
 • Je bent analytisch sterk, werkt planmatig en combineert dat met een hands on mentaliteit;
 • Je hebt actuele kennis van rechtspositionele wet- en regelgeving;
 • Je hebt kennis van Onderwijs of Zorg (dit is een pré).

Wat bieden wij?

We bieden je een brede functie waarin jij operationeel, tactisch en strategisch kan groeien en een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van de organisatie. Je komt te werken in een betrokken team waar humor en het ‘wij- gevoel’ belangrijk is. Er heerst een sterk teamgevoel, persoonlijk leiderschap wordt gestimuleerd, samen hard wordt gewerkt en gelachen.
Daarnaast bieden we je ook:

 • Een verantwoordelijke, zelfstandige rol in een gezonde en dynamische organisatie;
 • De mogelijkheid van werken op een hybride manier. Dat betekent dat we thuiswerken en werken op kantoor, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en overleg;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, schaal 9 (max € 3959,-) met mogelijkheid van uitloop naar schaal 10 (max € 4361,-) bij een 36-urige werkweek;
 • Overname vast dienstverband dan wel vooruitzicht op omzetting naar vast bij wederzijdse tevredenheid en functioneren.

Deel deze pagina:

Ben je geïnteresseerd?
Voor inhoudelijke of procedurele vragen over deze vacature kan je terecht bij Anand Jharap, hoofd HRM, via a.jharap@un1ek.nl. 

Solliciteer uiterlijk 28 januari via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Bestuursbureau

Het bestuursbureau is het dienstverlenend centrum van UN1EK en bevat de afdelingen financiële administratie, personeel & organisatie, facilities, kwaliteit en pedagogiek en PR & Communicatie. Je vindt ons bestuursbureau in de Emmastraat in Vlaardingen, de locatie waar ook het bestuur en de raad van toezicht, de medezeggenschapsraad en de centrale UN1EK raad zijn gehuisvest.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!