Het groenste Kinderboekenfestijn

14-09-2022

Kom jij naar het groenste Kinderboekenfestijn van Vlaardingen?

Op de eerste zaterdag van de Kinderboekenweek 2022 organiseert KADE40 voor de tweede keer het Kinderboekenfestijn! Een dag waarop alle kinderen welkom zijn en deel kunnen nemen aan workshops en andere te gekke activiteiten.

Het Kinderboekenfestijn en de workshops zijn speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud, maar er is aan iedereen gedacht. Ouders kunnen tijdens de workshops genieten van een bakje koffie en een mooie tentoonstelling. Voor de allerkleinsten is het mogelijk om ze te laten schminken, voor te laten lezen of te kijken naar een voorstelling van het prentenboek “Coco kan het!”

Het Kinderboekenfestijn is op zaterdag 8 oktober van en duurt van 10.00u tot 13.00u.

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en doe je via: www.kade40.nl/kinderboekenfestijn 

Deel deze pagina:

Agenda

Wat is er allemaal te doen

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!