De geborgenheid van een gastgezin

Gastouderopvang

Wil je je kleintje op een veilige en vertrouwde plek achter te laten in een huiselijke omgeving? Dan is gastouderopvang iets voor jou. Groot in Klein, onderdeel van UN1EK, biedt flexibele, kleinschalige en betaalbare kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Samen zoeken we naar de perfecte match tussen ouders die op zoek zijn naar een gastgezin en ouders die als gastgezin willen optreden.
 

Zoek je een gastouder?

Ben jij op zoek naar een gastouder? Gastouderbureau Groot in Klein brengt jouw wensen in beeld en zoekt actief naar een passende match met de beschikbare gastouders. Gastouders vormen een vast en dus vertrouwd gezicht voor jouw kind en kunnen flexibeler opvang aanbieden, omdat ze niet aan openingstijden zijn gebonden. Als we een gastouder hebben gevonden, kun je zelf in gesprek over de opvangtijden en het tarief. Ook bij gastouderopvang kun je in aanmerking komen voor Kinderopvang Toeslag. 

Heb je interesse? Kijk dan eens op de website van Groot in Klein; daar vind je meer informatie en lees je hoe je je kunt inschrijven.


Gastouders

Een gastouder is iemand die een aantal kinderen van anderen opvangt, een gastouder hoeft geen ouder te zijn. Dit gebeurt in het huis van de gastouder of de woning van een de ouder van het kind zelf. Een gastouder mag niet meer dan zes kinderen tegelijkertijd opvangen. Dit zorgt voor een kleinschalig opvang met genoeg aandacht voor je kind. We stellen strenge voorwaarden aan het gastouderschap en controleren of de gastouders hieraan (blijven) voldoen. Zo zorgen we ervoor dat jouw kind in goede handen is!

Heb je zelf interesse om gastouder te worden? Kijk dan eens op de website van Groot in Klein; daar vind je meer informatie over het gastouderschap en hoe je je kunt aanmelden.

Agenda

Wat is er allemaal te doen

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!