De Vlaardingse Zomerschool

24-02-2022

Maak jij na dit schooljaar de overstap naar de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs? Dan kun jij in de laatste twee weken van de zomervakantie, van 8 t/m 17 augustus 2022 meedoen aan de Vlaardingse Zomerschool!

Het thema is Get smart en ontdek je talent! ’s Ochtends fris je je kennis op van taal, rekenen en Engels met hulp van docenten van het voortgezet onderwijs. ‘s Middags ontdek je je talent tijdens leuke, stoere, sportieve en creatieve activiteiten. Je leert hoe jij het beste uit jezelf en uit samenwerken met anderen kunt halen.

Vervelen is geen optie en saai is de Vlaardingse Zomerschool zeker niet! Na twee weken start je met een rugzak vol opgefriste kennis en zelfvertrouwen in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs.

De Vlaardingse Zomerschool is een goede springplank voor een droomstart in de 1e of 2e klas van het voortgezet onderwijs. Je kunt deelnemen om verschillende redenen. Bij de Vlaardingse Zomerschool:
• fris je je kennis van rekenen en taal op
• maak je nieuwe vrienden
• doe je mee aan avontuurlijke en sportieve activiteiten
• ga je op bedrijfsbezoek en krijg je een gastles bij een interessant bedrijf
• maak je kennis met vakken uit het voortgezet onderwijs
• bereid je je goed voor op het nieuwe schooljaar!

De Vlaardingse Zomerschool is bestemd voor leerlingen van groep 8 die na de zomervakantie de overstap maken naar het voortgezet onderwijs en voor leerlingen die van de 1e naar de 2e klas van het voortgezet onderwijs gaan.
Deelname aan de Vlaardingse Zomerschool is GRATIS voor leerlingen met dank aan onze partners en sponsors. We vragen je aanwezigheid en enthousiaste deelname aan het volledige ochtend- en middagprogramma.

Ben je enthousiast? Meld je dan zo snel mogelijk aan via de website van Stichting Aanzet. Er is plek voor 30 leerlingen. Vol = vol!

Heb je vragen? Bel Stichting Aanzet via 010 23 22 111 of stuur een e-mail naar info@stichtingaanzet.nl

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!