Compensatieregeling kosten kinderopvang tijdens sluiting

03-02-2021

Maakt u gebruik van de opvang en heeft u tijdens de sluiting hiervan nog facturen ontvangen? Dit komt omdat u via de overheid uw bijdrage terugkrijgt tot een maximumuurtarief. Als u een pakket heeft bij UN1EK waarbij u meer betaalt, dan krijgt u het verschil vanuit UN1EK terugbetaald.

Wat moet u doen?
Wij vragen u daarom de facturen gewoon te blijven betalen, ook al maakt u op dit moment geen gebruik van de opvang. Op deze manier kunnen wij uw plek voor u behouden en kunt u ook na de sluiting er weer gebruik van maken. Mocht u de vorige factuur nog niet betaald hebben, dan verzoeken wij u dit daarom alsnog te doen.

Hoe werkt de compensatie?
U ontvangt de compensatie via het SVB in samenwerking met de belastingdienst. Betaalt u een hoger tarief? Dan ontvangt u dit verschil vanuit UN1EK. U ontvangt dan een creditfactuur via het ouderportaal en deze zal vanzelf op het bij ons bekende bankrekeningnummer aan u worden uitgekeerd. Dit zal deze week plaatsvinden.

  • Heeft u vragen naar aanleiding van de compensatie vanuit UN1EK, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Klantenservice per e-mail via plaatsing@un1ek.nl of telefoon 010 - 435 56 11 (keuze 1) op werkdagen tussen 09.00 – 13.00 uur.
  • Heeft u een vraag of opmerking over uw betalingen, dan kunt u mailen naar debiteuren@un1ek.nl of bellen met 010 - 435 56 11 (keuze 2).
  • Heeft u een vraag over de compensatie vanuit de overheid, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de SVB (telefoon 088 - 949 40 20 op werkdagen tussen 9.00 - 12.00 uur).
Kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst of de website van de rijksoverheid bij het kopje ‘Kosten kinderopvang en tegemoetkoming eigen bijdrage’.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!