Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

COMBI FUNCTIE PEDAGOGISCH MEDEWERKER TALENTKLAS & BSO IKC DE BAVINCK

Direct sollicteren

Per 1 januari 2023

24-36 uur

IKC de Bavinck is per 1 januari 2023 op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker in een combinatiefunctie.
Als pedagogisch medewerker ben je 2x 6 uur betrokken bij de Talentklas van wijkcentrum Vlaardingen. De Talentklas is een initiatief van alle scholen in het wijkcentrum van Vlaardingen. 
Deze klas bestaat uit een kleine groep leerlingen uit groep 7/8 die 1 keer in de week een dag praktijkgericht leren. Naast het werken in de Talentklas werk je minimaal 2 middagen op de BSO van IKC De Bavinck.
Aantal contracturen en werkdagen in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden talentklas
Je ondersteunt de leerkracht bij excursies naar bedrijven. Je begeleidt kleine groepjes kinderen in de klas en tijdens bezoekjes aan bedrijven. Ook begeleid je de leerlingen tijdens de praktijkopdrachten in het lokaal.

BSO
Je haalt de kinderen op uit de diverse groepen en start met één van de drie BSO groepen in hun eigen ruimte, beneden in ons kindcentrum. Daarnaast voer je activiteiten uit op de groep en ben je het aanspreekpunt voor ouders en kinderen van je eigen groep.

We zijn op zoek naar iemand die creatief en sociaal is, een pro-actieve werkhouding heeft en een teamplayer is.
Daarnaast:

  • Kun je omgaan basisgereedschap (zagen, timmeren, schroeven, boren, bakken en koken)
  • Moet je kunnen fietsen en een eigen fiets hebben (Bezit van een rijbewijs is fijn)
  • Check je diploma: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang  Staat er een groene vink bij BSO? Dan ben je van harte welkom!
  • Ervaring is fijn maar niet noodzakelijk

Wat bieden wij?

Als ondersteuner van de Talentklas werk je nauw samen met de leerkracht van de Talentklas en met het huidige BSO team.
We bieden je een jaarcontract conform de cao Kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anita van Dam,via a.vandam@ikcdebavinck.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!

Liever eerst een dagje meelopen? Je bent van harte welkom, mail naar a.vandam@ikcdebavinck.nlSollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Bavinck

Vanuit een christelijke levensvisie biedt IKC De Bavinck in een doorgaande ontwikkel- en leerlijn opvang en onderwijs aan voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Binnen de school spelen de kernwaarden respect, openheid, gastvrijheid en acceptatie een belangrijke rol.
 
Kies jij als ouder voor een groene leefomgeving, gezond eten en een bewuste omgang met het milieu? Bij IKC De Bavinck ondersteunen we die leefwijze met een duidelijk zichtbaar profiel Groen en Gezond. We vinden het belangrijk dat kinderen genoeg kunnen bewegen en gezond eten. Op dinsdag, woensdag en donderdag eten de kinderen groente of fruit in de klas en ook bij verjaardagen en uitjes bieden we de kinderen groenten en fruit aan. Daarnaast besteden we veel aandacht aan groen, het milieu en bewegen. Zo maken we het schoolplein steeds groener om de fantasie van jouw kind te prikkelen, hen meer te laten bewegen en ze meer te leren over de natuur. IKC De Bavinck beschikt verder over een activiteitencommissie die helpt bij de organisatie van verschillende evenementen en een Kinderraad waarbij vertegenwoordigers uit groep 6,7 en 8 meedenken en -praten over het beleid op school.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!