Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

COMBI FUNCTIE PEDAGOGISCH MEDEWERKER TALENTKLAS & BSO IKC VANKAMPEN

Direct sollicteren

Per 1 januari 2023

24-36 uur

IKC VanKampen  is per 1 januari 2023 op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker in een combinatiefunctie.
Als pedagogisch medewerker ben je 2x 6 uur (op dinsdag en donderdag van 8.00-14.30 uur) betrokken bij de Talentklas van wijkcentrum Vlaardingen. De Talentklas is een initiatief van alle scholen in het wijkcentrum van Vlaardingen. 
Deze klas bestaat uit een kleine groep leerlingen uit groep 7/8 die 1 keer in de week een dag praktijkgericht leren. Naast het werken in de Talentklas werk je minimaal 2 middagen op de BSO van IKC VanKampen
Aantal contracturen en werkdagen bso in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden talentklas
Je ondersteunt de leerkracht bij excursies naar bedrijven. Je begeleidt kleine groepjes kinderen in de klas en tijdens bezoekjes aan bedrijven. Ook begeleid je de leerlingen tijdens de praktijkopdrachten in het lokaal. 

BSO
Je haalt  en brengt de leerlingen lopend van- en naar de BSO. Daarnaast voer je activiteiten uit op de groep en ben je het aanspreekpunt voor ouders en kinderen van je eigen groep.

We zijn op zoek naar iemand die creatief en sociaal is, een pro-actieve werkhouding heeft en een teamplayer is.
Daarnaast:

  • Kun je omgaan met basisgereedschap (zagen, timmeren, schroeven, boren, bakken en koken)
  • Moet je kunnen fietsen en een eigen fiets hebben (Bezit van een rijbewijs is fijn)
  • Check je diploma: https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang   Staat er een groene vink bij BSO? Dan ben je van harte welkom!
  • Ervaring is fijn maar niet noodzakelijk

Wat bieden wij?

Als ondersteuner van de Talentklas werk je nauw samen met de leerkracht van de Talentklas en met het huidige BSO team.
We bieden je een jaarcontract conform de cao Kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Danielle Clausing, d.clausing@ikcvankampen.nl,

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!

Liever eerst een dagje meelopen? Je bent van harte welkom, mail naar d.clausing@ikcvankampen.nlSollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dat een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!