Zin in de zomervakantie!

Nog een paar weken en dan is het zomervakantie. Wij hebben er zin in! Zes weken lang, van 10 juli t/m 18 augustus 2017 organiseren onze pedagogisch medewerkers in zes centrale vakantielocaties in Vlaardingen en twee locaties in Maassluis leuke, afwisselende en sportieve activiteiten en uitstapjes voor alle kinderen van 4 t/m 13 jaar.

Bekijk in onze vakantieprogramma’s wat er waar op welke dag te beleven is en meld uw kind snel aan op (een) dag(en) en in een locatie naar keuze. Dit kan per e-mail via vakantieopvang@un1ek.nl, via het online inschrijfformulier of bel naar de klantenservice via 010-4355611.

Ook als uw kind in de schoolweken geen gebruik maakt van voor- of naschoolse opvang of onderwijs bij UN1EK, is hij of zij in de vakantie van harte welkom!

Belangrijk nieuwsbericht i.v.m. zomervakantie:

Tijdens deze vakantie worden de BSO lokalen van BSO de Ark verbouwd naar onderwijsruimten. En zal de zomervakantie BSO de Ark verhuizen naar de Baarnhoeve, tijdens de zomervakantie wordt hier gewerkt om alles in gereedheid te brengen.
Hierdoor verblijven tijdens de zomervakantie de kinderen van groep paars op maandag, dinsdag en donderdag op locatie De Villa (Baarnhoeve 2, 3137 RL Vlaardingen)
Mocht u hierdoor logistieke problemen ondervinden dan helpen wij u graag met het vinden van een oplossing.

Voor de kinderen van de groene groep zal het kleuterlokaal gezellig ingericht worden.
De peuterspeelzaal is de vaste plek voor de kinderen van de gele groep.

 

Korte mededelingen:

• De vakantieopvang is vanaf 07:30 uur -18:30 uur open.
• De programma’s starten om 09:30 uur. Wilt u zo vriendelijk zijn om uw kind uiterlijk tot dit tijdstip naar de vakantieopvang te brengen?
• Bij sommige groepen staat waar nodig aangegeven in het programma dat de kinderen om een bepaalde tijd aanwezig moeten zijn. Wilt u hierop letten?
Bij Groep Paars gaan de kinderen wel eens op fiets naar een activiteit toe. Dit staat aangegeven in het programma. Wilt u eraan denken om de fiets aan uw kind(eren) mee te geven? We vinden het namelijk erg jammer als uw kind(eren) niet mee kunnen doen aan de activiteit. Wij willen graag met u meedenken als het problemen oplevert.
• Denk eraan om bij slecht weer een regenpak, regenbroek of regenjas mee te geven.
• Ieder groep heeft voor uitstapjes een eigen mobielnummer, hieronder vindt u deze;

Mobiel groep Geel: 06-42404324

Mobiel groep Groen: 06-46530688
Mobiel groep Paars: 06-14876815
Let op, op woensdag en vrijdag zijn we te bereiken op het nummer van de Groep Groen: 0646530688

 

Met vriendelijke groet,

Lolita Freire Gomez
Manager opvang

UN1EK op het Zomerterras

Op woensdagmiddag 16 augustus zijn alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam welkom op het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Op vrijdagavond 18 augustus sluiten we de zomervakantie dansend af op de UN1EK Kinderdisco op het Zomerterras. Dans je mee?