Word JIJ mijn collega? Interview Birsen Akdemir

Ik zie altijd een lichtpuntje!

Birsen Akdemir
Locatiemanager Opvang
IKC Van Kampen


“UN1EK luistert naar je wensen. Vanuit het vertrouwen kreeg ik de kans om te groeien en te zijn waar ik nu ben. Door het positieve eruit te halen, kunnen collega’s en kinderen zich ontwikkelen”

Birsen heeft de opleidingen SPW en HBO kinderopvang management gevolgd. Ze is destijds begonnen op een locatie in de kinderopvang met invalwerk. Al vrij snel volgde het aanbod om in Maassluis een eigen groep te starten en ontwikkelde zij zich zo verder binnen UN1EK. 

Nieuwe kansen binnen UN1EK

Tien jaar lang was ze locatiemanager in Maassluis, waarna ze een startgroep oprichtte.  Na 5 jaar kwam een vacature bij IKC Van Kampen voorbij, die haar erg aansprak. Ze is daar nu werkzaam als locatie manager en heeft de transitie meegemaakt naar het IKC en het vernieuwende onderwijsaanbod. 

Goed gevoel

Medewerkers, ouders en kinderen moeten met een goed gevoel de deur uitgaan. Dit is voor Birsen uiteindelijk de essentie. “Je moet de warmte kunnen voelen.” Dat maakt dat de kinderen en medewerkers bij je willen zijn, is haar overtuiging. Elke werkdag is weer anders en niets is hetzelfde. Een luisterend oor in vertrouwen en een veilige omgeving werkt door op de kinderen. “Als medewerkers zich goed voelen, kunnen zij goed voor onze kinderen zorgen.” Birsen is altijd op zoek om het positieve overal uit te halen en dit vervolgens aan mensen mee te geven. “Ik wil de mensen naar dat lichtpuntje sturen”.

Wil jij óók werken in ons UN1EKe team? Kijk dan op werkenbijun1ek.nl

Share Button