Word JIJ mijn collega? Interview Angela Esbach

Enthousiast en overal voor in!

Angela Esbach
Pedagogisch medewerker
oa. voor Sport outdoor BSO/lid promotieteam

“Mijn doel is dat de kinderen genieten en blij zijn. Bij UN1EK heb ik de kans gekregen om op een pedagogische én sportieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen.”

Angela is een actief persoon en het plezier straalt van haar af! Ze vervult diverse rollen binnen UN1EK. Van Pedagogisch medewerker en Coach bij de Sport outdoor BSO en BSO Kruidenpad tot lid van het Promoteam en TSO Coördinator bij CBS ’t Anker, waar ze sinds kort ook gymlessen geeft.

Enthousiast

Met het idee om Un1ek op een positieve manier uit te dragen heb ik de kans gekregen om verschillende projecten te mogen doen voor UN1EK zoals liedjes bedenken en met de kinderen de studio voor de bijbehorende videoclips. Dit in samenwerking met producers, collega’s en het bestuur van UN1EK. Enthousiast plaatst ze blogs op social media van de Sport outdoor BSO. Ze deelt dan graag haar manier van werken, hoe ze met kinderen omgaat en het plezier wat ze tijdens haar werk heeft. Ze mocht ook vertellen over het beroep Pedagogisch medewerker aan een klas met eerstejaars studenten van het Albeda College, wat zij een geweldige ervaring vond.

Motto

Een van haar motto’s is: “Als de kinderen genieten, plezier hebben en blij zijn dan heb ik mijn doel bereikt.” Ze ziet de kinderen van dichtbij steeds meer ontwikkelen. Het ene kind sneller dan de andere, maar ieder op zijn/haar eigen tempo. “Dat is zo mooi”, stelt Angela. UN1EK geeft haar de kans haar energie in te zetten, want stilzitten is geen optie.

Wil jij óók werken in ons UN1EKe team? Kijk dan op werkenbijun1ek.nl

Share Button