Omdat verbouwen een Kunst is

Deze zomer wordt er volop verbouwd in locaties van UN1EK. Door een toestroom van nieuwe leerlingen bij IKC De Ark is in de locatie aan de Lissabonweg extra ruimte nodig om alle onderwijsgroepen te kunnen huisvesten. Ook bij CBS Het Anker maken we met een aanpassing in het gebouw plaats voor nieuwe leerlingen.

Op 7 juli jl. sloot CJBS ‘t Kompas aan de Baarnhoeve definitief haar deuren. De meeste leerlingen van ‘t Kompas stromen na de zomervakantie door naar IKC De Ark of naar CBS Het Anker.  Deze zomer verbouwen we de locatie aan de Baarnhoeve om deze geschikt te maken voor buitenschoolse opvang.

‘Omdat leren een Kunst is’

De BSO groepen van IKC De Ark verhuizen na de zomervakantie naar de Baarnhoeve. De kinderen kunnen hier na schooltijd en in de schoolvakanties naar hartenlust binnen en buiten spelen en hun creativiteit en talenten ontwikkelen. In ateliers organiseren de pedagogisch medewerkers (kunst)activiteiten en workshops onder het motto van IKC De Ark:  ‘Omdat leren een Kunst is’. De voorschoolse opvang van IKC De Ark blijft plaatsvinden aan de Lissabonweg.

Een impressie van de voortgang van de verbouwing:

  

BSO De Villa

Bij BSO De Villa – gevestigd in Kindcentrum De Villa aan de Baarnhoeve – spelen kinderen van o.a. RKBS De Hoeksteen. BSO De Villa locatie blijft op de huidige locatie bestaan. De kinderen van BSO De Villa mogen natuurlijk meedoen aan de activiteiten en workshops in de ateliers van BSO De Ark.

Bel voor meer informatie over de plaatsingsmogelijkheden onze klantenservice via 010 – 4355611.