UN1EK Zomerfeest 2017

Op woensdagmiddag 16 augustus 2017 organiseert UN1EK van 13:30 tot 17:00 uur voor de derde keer het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in ‘t Hof in Vlaardingen. Alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn – onder begeleiding van een volwassene – van harte welkom! De toegang is gratis!

Strippenkaart

Bij de ingang krijg je een strippenkaart waarmee je kunt meedoen aan leuke sportieve, creatieve en muzikale activiteiten. Je kunt je uitleven op de jungle stormbaan, pannakooi voetballen en boksen met Clubfit in de UN1EK sportarena, djembé en gitaar leren spelen in de UN1EK muziekstudio, knutselen en verven in de ‘Jij bent UN1EK’ creacorner, techniekproefjes doen in het UN1EK techlab, dansen met de UN1EK dancesquat, koekjes versieren en picknicken in de UN1EK foodplaza, je nagels pimpen, schminken en haarvlechten in de UN1EK beautyshop en je kunt een metamorfose ondergaan voor een fotoshoot met je beste vriend of vriendin in de UN1EK fotobooth.

We sluiten het UN1EK Zomerfeest rond 17:00 uur samen zingend en dansend af. Kortom, je zult je op het UN1EK Zomerfeest geen moment vervelen!

Tip: vraag je ouders om het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest 2017 vooraf in te vullen. Dan kun je op 16 augustus via de ‘fast lane’ naar binnen.

Het zomervakantieprogramma van alle kindcentra vindt op woensdagmiddag 16 augustus plaats op het UN1EK Zomerfeest. Het UN1EK servicebureau is op woensdag 16 augustus gesloten; alle medewerkers, managers en bestuurders helpen mee op het Zomerfeest om er voor alle kinderen een onvergetelijke dag van te maken.

Welkom op het UN1EK Zomerfeest!