UN1EK rent de Kidsrun

UN1EK wil op zaterdag 8 april met sportieve UN1EK kids meedoen aan de Marathon Rotterdam NN Kidsrun. De NN Kidsrun is 1 kilometer (vergis je niet: 1000 meter!) lang en vindt plaats op de Coolsingel in Rotterdam. Kinderen vanaf 7 jaar oud die gebruik maken van onderwijs of buitenschoolse opvang bij UN1EK én kinderen van medewerkers van UN1EK kunnen zich aanmelden voor ‘UN1EK rent de NN Kidsrun’.

LET OP: DE INSCHRIJVING IS VERLENGD TOT 26 MAART 2017

Rennen voor een goed doel

Samen met alle kinderen die meedoen aan de Kidsrun zamelen we geld in voor de Daniel den Hoed Stichting. Kijk op de UN1EK Kidsrun actiepagina, zamel sponsorgeld in en maak het over aan de Daniel den Hoed Stichting via deze pagina.

Meld je aan!

Ren mee en vul het online NN Kidsrun – inschrijfformulier snel in. Je ontvangt  per e-mail een bevestiging van de je deelname. Op woensdag 29 maart organiseren we een gezamenlijke training met alle UN1EK kids die meedoen aan dé Marathon Rotterdam Kidsrun. De locatie en het tijdstip van deze training maken we na aanmelding aan jou bekend. Op naar de Coolsingel!

UN1EK rent de marathon

Achttien sportieve medewerkers van UN1EK doen op zondag 9 april mee aan de estafettemarathon in Rotterdam. Zij zijn in training om een kwart of halve marathon te rennen en met zes teams in een mooie tijd te finishen op de Coolsingel.