UN1EK rent de Kidsrun

UN1EK wil op zaterdag 7 april met sportieve UN1EK kids meedoen aan de NN Kidsrun. De NN Kidsrun is 1 kilometer (vergis je niet: 1000 meter!) lang en vindt plaats op de Coolsingel: de officiele finish van de Marathon Rotterdam.

Kinderen vanaf 7 jaar oud van IKC’s, scholen en BSO locaties van UN1EK kunnen zich tot 12 maart online aanmelden voor ‘UN1EK rent de NN Kidsrun’. Er is in het team plaats voor maximaal 50 kinderen, dus meld je snel aan!

Rennen voor Daniel den Hoed

Samen met alle kinderen die meedoen aan de Kidsrun zamelen we geld in voor de Daniel den Hoed Stichting. Kijk op de UN1EK Kidsrun actiepagina, zamel sponsorgeld in en maak je sponsorbijdrage via onze actiepagina direct over aan de Daniel den Hoed Stichting. Lees meer informatie in het boekje.

Meld je aan!

Wil jij op 7 april meerennen met UN1EK loopt de Kidsrun op de Coolsingel in Rotterdam? Vul voor 26 maart het Kidsrun inschrijfformulier in.

Samen trainen

Op woensdagmiddag 28 maart organiseren we een bootcamp training met alle UN1EK kids die meedoen aan dé Marathon Rotterdam Kidsrun. De locatie en het tijdstip van deze training maken we na aanmelding aan jou bekend. Op naar de Coolsingel!

UN1EK rent de marathon

Veertien sportieve medewerkers van UN1EK doen op zondag 8 april mee aan de Marathon Rotterdam. Zij zijn in training om een hele, halve of kwart marathon te rennen en in een mooie tijd te finishen op de Coolsingel.

Share Button