UN1EK, Minters en ViB vieren de zomer!

In de laatste week van de zomervakantie organiseren Minters, Vlaardingen in Beweging en UN1EK volop leuke activiteiten voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Op dinsdagmiddag 15 augustus organiseert Minters op het terrein van voetbalvereniging CWO in Vlaardingen, als afsluiting van het zomerprogramma, het Pass je Passie feest voor jongens en meiden tot 15 jaar. Op woensdagmiddag 16 augustus organiseert UN1EK van 13:30 tot 17:30 uur het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen. Op donderdag 17 augustus 2017 houdt Vlaardingen in Beweging de finale van de Summer Challenges, die deze zomer in alle wijken in Vlaardingen plaatsvinden. De finale vindt plaats op het terrein van voetbalvereniging CWO van 13.00 tot 17.00 uur; alle kinderen zijn welkom!

UN1EK Zomerfeest

Het UN1EK Zomerfeest wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd op het Zomerterras in Vlaardingen. Alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn – onder begeleiding van een ouder of volwassene – van harte welkom! De toegang is gratis. Bij binnenkomst ontvang je een strippenkaart waarmee je leuke sportieve, creatieve en muzikale activiteiten kunt doen. Er is een jungle stormbaan, pannakooi voetbal, een boks-, djembé- of gitaarworkshop en je kunt knutselen en verven, springen op een springkussen, techniekproefjes doen, dansen met de UN1EK dance squad, koekjes versieren, picknicken, nagels pimpen, schminken en haarvlechten. Tip: je kunt het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest vooraf printen en invullen. Dan kun jij op 16 augustus via de ‘fast lane’ snel naar binnen om je strippenkaart in ontvangst te nemen. En nu maar duimen voor lekker weer!

Cadeautje voor kinderen

“We weten dat sommige kinderen in de zomer niet op vakantie kunnen gaan en dan duurt zo’n zomervakantie best lang. We organiseren het UN1EK Zomerfeest als een cadeautje voor álle kinderen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis om hen een leuke dag te bezorgen. Omdat we daar goed in zijn en omdat onze medewerkers hart voor kinderen hebben!” vertelt Claudia Doesburg, lid van het college van bestuur van UN1EK. “Dit jaar bundelen we onze krachten met Stichting Vlaardingen in Beweging en Minters om in de laatste week van de zomervakantie leuke activiteiten voor alle kinderen te organiseren.”

Dansend de zomervakantie uit

Ieder weekend zijn medewerkers van UN1EK aanwezig op het Zomerterras om met kinderen creatieve activiteiten te ondernemen. Op vrijdagavond 18 augustus organiseren UN1EK, Minters en ViB op het Zomerterras tussen 18:30 en 20:00 uur de KinderDisco. Kinderen kunnen dansen op vette dancetracks met de dansers en danseressen van Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen. Via de Facebookpagina van UN1EK kun je stemmen op je favoriete zomerhit waarop je dansend de zomervakantie uit wilt gaan.